BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Συνεργασία της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. με την ινδική AYRVET

Νέα προϊόντα, 100% φυτικής προέλευσης, θα διαθέσει σε περισσότερες απο 25 φάρμες η ΕΛΒΙΖ.

Συνεργασία της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. με την ινδική AYRVET

2
0

«Νέα προϊόντα, 100% φυτικής προέλευσης, πρόκειται να διαθέσει μέσα στις επόμενες δέκα μέρες σε περισσότερες από 25 ελληνικές φάρμες η εταιρεία Ελληνικές Βιομηχανίες Ζωοτροφών ΑΕ, και εφόσον η χρήση τους κριθεί αποτελεσματική σε διάστημα δύο μηνών, τότε αυτόματα θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία της ΕΛΒΙΖ με την ινδική εταιρεία Ayrvet, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ», τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής επιχείρησης, Βασίλης Χαλκίδης.

Ο ίδιος διευκρίνισε δε ότι τα δέκα αυτά προϊόντα της ινδικής εταιρείας που θα εισάγει στην Ελλάδα η ΕΛΒΙΖ, «προασπίζουν την υγεία των ζώων και αυξάνουν τις αποδόσεις, χρησιμοποιώντας τη δύναμη των βοτάνων. Βασικό στοιχείο των προϊόντων τους είναι ότι χρησιμοποιούν την αθροιστική δράση πολλών βοτάνων σε κάθε σκεύασμα». Μάλιστα επεσήμανε ότι «Θα περιμένουμε διάστημα δύο μηνών, προκειμένου να δούμε τις αντιδράσεις των Ελλήνων κτηνοτρόφων. Μας ενημέρωσαν ότι με τη χρήση των δέκα αυτών προϊόντων επιτυγχάνονται: βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ζώων, ενδυνάμωση των αμυντικών μηχανισμών τους, αύξηση της παραγωγής και πιο ποιοτικά και ασφαλή για τη δημόσια υγεία προϊόντα».

Σημειώνεται ότι την Τρίτη 8 Μαρτίου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. στο Πλατύ Ημαθίας ο Dr. Praful Kumar, διευθυντής εξαγωγών και κτηνίατρος της Ινδικής AYRVET, σφραγίζοντας έτσι τη συνεργασία των δύο μερών.

Πιο αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ισχυροποιείται η θέση της ΕΛ.ΒΙΖ. στη νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα υλοποίησης συνεργιών με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των ζωοτροφών σε παγκόσμια κλίμακα.

Σε αυτό το πλαίσιο, την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. στο Πλατύ Ημαθίας ο Dr. Praful Kumar, διευθυντής εξαγωγών και κτηνίατρος της Ινδικής AYRVET (www.ayurvet.com). Πρόκειται για μια εταιρεία που εξειδικεύεται στα φυσικά συμπληρώματα διατροφής των ζώων, με βαθιές ρίζες στην ινδική οικονομία και συσσωρευμένη εμπειρία από τον 19ο αιώνα, όταν και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της ως οικογενειακή επιχείρηση για να φτάσει σήμερα να είναι ένας πολυεθνικός κολοσσός με παραρτήματα και συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.

Τα πολύ εξειδικευμένα προϊόντα της AYRVET απευθύνονται σε όλα τα είδη των παραγωγικών ζώων και περιέχουν εκχυλίσματα και συστατικά θεραπευτικών φυτών, είναι 100% φυτικά και ασφαλή, με προστατευτική και θεραπευτική δράση στα ζώα. Προασπίζουν την υγεία και αυξάνουν τις αποδόσεις χρησιμοποιώντας τη δύναμη των βοτάνων. Βασικό στοιχείο των προϊόντων τους είναι ότι χρησιμοποιούν την αθροιστική δράση πολλών βοτάνων σε κάθε σκεύασμα.

Συνοδευόμενος από καθηγητές της κτηνιατρικής σχολής του Α.Π.Θ., ο Dr. Praful Kumar ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της  εταιρείας Βασίλη Χαλκίδη, ο οποίος δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή που υποδεχτήκαμε έναν τόσο σημαντικό παράγοντα της παγκόσμιας αγοράς ζωοτροφών. Η συνεργασία της ΕΛ.ΒΙΖ. με την AYRVET προσθέτει νέα δυναμική στις πωλήσεις μας και επιπλέον έρχεται να προσφέρει στους κτηνοτρόφων νέα προϊόντα, 100% φυτικής προέλευσης, με στόχο τη βελτίωση των αποδόσεων και την καλύτερη υγεία των ζώων».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία