BACK TO
TOP
Εργασιακά

Μέχρι 28 Μαρτίου αιτήσεις για 135 εποχικούς στον ΕΛΓΑ

Αιτήσεις για 125 γεωπόνους και 10 κτηνιάτρους με οκτάμηνη σύμβαση υποβάλλονται από 18 ως 28 Μαρτίου.

2
0

Σύμφωνα με την προκήρυξη για την πρόσληψη 125 Γεωπόνων και 10 Κτηνιάτρων, οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (έως 8 μήνες) στα περιφερειακά Υποκαταστήματα του Οργανισμού, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά από την Παρασκευή 18 Μαρτίου και λήγει τη Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Όπως τονίζεται στην προκήρυξη δεν ισχύει το κριτήριο της εντοπιότητας επειδή οι προσλήψεις πρόκειται να καλύψουν τις εκάστοτε, παρουσιαζόμενες υπηρεσιακές ανάγκες του ΕΛ.Γ.Α., που δεν μπορούν να προσδιοριστούν εκ των προτέρων τοπικά.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Στην πρόσληψη 135 εποχικών υπαλλήλων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών (ανά την Επικράτεια) αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες μέρες ο ΕΛΓΑ, που εδρεύει στην Αθήνα του νομού Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα οι θέσεις ανά ειδικότητα, έχουν ως εξής:

-ΠΕ Γεωπόνων    125

-ΠΕ Κτηνιάτρων    10

Σύμφωνα με τον Οργανισμό, την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευθεί η προκήρυξη και θα ισχύσει περίοδος υποβολής αιτήσεων-βιογραφικών για δέκα ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία ανάρτησης στην ιστοσελίδα www.elga.gr.

Σκοπός είναι να ενισχυθεί άμεσα ο οργανισμός με 135 εποχικούς γεωπόνους και Κτηνίατρους, προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές που προκάλεσαν σε εκτάσεις και ζωικό κεφάλαιο τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα του περασμένου χειμώνα.

Συγκεκριμένα, οι προσλήψεις θα αφορούν την Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού, αλλά και τα Περιφερειακά Υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κοζάνη, Λάρισα, Λαμία, Αθήνα, Αγρίνιο, Πάτρα, Τρίπολη και Ηράκλειο.

Πιο αναλυτικά, για τις θέσεις των γεωπόνων ζητούνται:

α) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Γεωτεχνικού (Γεωπόνου).

β) Πτυχίο ή δίπλωμα Γεωπόνου Τμήματος : Γεωπονίας ή Φυτικής Παραγωγής ή Ζωικής Παραγωγής ή Γεωπονίας Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής ή Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας ή Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης (πρώην Γεωργικής Οικονομίας) ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής ή Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος ή Αγροτικής Ανάπτυξης ή Γεωργικής Οικονομίας ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ε.Α.Π. (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ε.Α.Π. (ΑΕΙ) ή Π.Σ.Ε. (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.

 

Για τις θέσεις των κτηνιάτρων ζητούνται:

α) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Γεωτεχνικού ειδικότητας  Κτηνιάτρου.

β) Πτυχίο ή δίπλωμα Κτηνιατρικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ε.Α.Π. (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ε.Α.Π. (ΑΕΙ) ή Π.Σ.Ε. (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών αλλοδαπής.

Βρείτε εδώ το έντυπο για την Αίτηση σύμβασης ορισμένου χρόνου στον ΕΛΓΑ.pdf

Bρείτε εδώ τη σχετική Ανακοίνωση για συμβάσεις ορισμένου χρόνου στον ΕΛΓΑ.pdf


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία