Bαθύτερη εργασία για ίδια δύναμης έλξης με Väderstad Marathon Edge 50/80

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η Väderstad παρουσιάζει το νέο στέλεχος 50/80 χλστ. Marathon Edge για τη σειρά καλλιεργητών της. Χάρη στο σχήμα του, το Marathon Edge έχει υψηλή ικανότητα αναζήτησης χώματος, ενώ παράλληλα αυξάνει τη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με ένα τυπικό στέλεχος.

Η Väderstad προσφέρει τρεις κύριες σειρές στελεχών για την οικογένεια των καλλιεργητών της. Αυτές είναι η τυπική σειρά υψηλής ποιότητας, η σειρά Marathon με μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς και η ενισχυμένη σειρά Marathon Edge.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Απριλίου

Η σειρά στελεχών Marathon Edge χαρακτηρίζεται από το λεπτότερο σώμα, σε σύγκριση με τα κανονικά Marathon. Αυτό βελτιώνει την ικανότητα αναζήτησης του εδάφους, το οποίο με τη σειρά του επηρεάζει θετικά τη διατήρηση του βάθους σε δύσκολες συνθήκες. «Ως εκ τούτου, τα στελέχη Marathon Edge είναι η πρώτη επιλογή σε δονητικά δόντια, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στον καλλιεργητή με δόντια Swift 400-870″, λέει ο Magnus Samuelsson, Concept Developer της Väderstad.

Το νέο 50/80 χλστ. Marathon Edge προσφέρει μια πιο αιχμηρή άκρη από το σημερινό 80 χλστ. Marathon Edge και επομένως μπορεί να εργαστεί βαθύτερα με την ίδια απαίτηση δύναμης έλξης. Θα εισέρχεται καλύτερα σε δύσκολες συνθήκες, ενώ σε βαρύτερα εδάφη, το λεπτότερο κάτω μέρος της αιχμής μειώνει επίσης την ποσότητα των σβόλων που δημιουργούνται. Η νέα μύτη 50/80 χλστ. Marathon Edge θα είναι διαθέσιμη ως γνήσιο ανταλλακτικό της Väderstad από τον Μάιο του 2024.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η διαφορά που κάνει 20 χρόνια εξέλιξης στον αλωνισμό με τις μηχανές της New Holland

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα µοντέλα CX της New Holland κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από 20 χρόνια, επειδή τα χρόνια που µεσολάβησαν η γκάµα των θεριζοαλωνιστικών δεν άλλαξε πολύ εξωτερικά. Κάτω από τα πάνελ όµως είναι µια πολύ διαφορετική ιστορία. Παρακάτω βλέπουµε τα 20 χρόνια εξέλιξης, από την CX860 του 2002 στην CX8.90 του 2022.

Παγκόσµια πρεµιέρα για τις νέες θεριζοαλωνιστικές μηχανές John Deere S7

Θέτοντας νέα πρότυπα στην αυτοµατοποίηση και την παραγωγικότητα της συγκοµιδής, η John Deere παρουσίασε στο Commodity Classic στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ τη νέα θεριζοαλωνιστική S7, ένα µηχάνηµα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αυξηµένη και εξίσου υψηλή παραγωγικότητα µέσω του προηγµένου αυτοµατισµού συγκοµιδής.

Προτεινόμενα

Εξοπλισμός αμπελουργίας για όλα τα στάδια και κάθε ανάγκη στην Ελλάδα από την Pellenc

Μία πλήρη γκάμα αμπελουργικού εξοπλισμού όπως αποφυλλωτές, κορφολογητές και δετικά Pellenc διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Agrotech Μποζατζίδης-Μητσιολίδης. Αποφυλλωτής μισής σειράς Soft Touch Με

Ενισχύεται η αγορά τρακτέρ από την αναπροσαρμογή των Σχεδίων Βελτίωσης

Αναπροσαρμογή Σχεδίων Βελτίωσης και μετατόπιση του κέντρου βάρους από άλλες δράσεις στην αγορά τρακτέρ, φέρνει η κατάργηση των βάσεων (μόρια) στη Θεσσαλία και τον Έβρο, γεγονός το οποίο αποτιμάται θετικά από τους ντόπιους εισαγωγείς που προσβλέπουν σε «ζεστή» αγορά και τον επόμενο χρόνο.