BACK TO
TOP

Branding

Costa-Lazaridi-Drama

Σε 23,10 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι πωλήσεις του ομίλου Costa Lazaridi το 2023 έναντι των 20,03 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο, παρουσιάζοντας αύξηση 15,33%, σύμφωνα με την ετήσια οικονομική έκθεση του Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ΑΕ (Costa Lazaridi).

etoima_spitika

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., μία 100% ελληνική εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο παραγωγής οσπρίων και ρυζιών για περισσότερα από 50 χρόνια, παρουσιάζει τη νέα προϊοντική σειρά της, τα «Έτοιμα Σπιτικά».

CANAVA-ROUSSOS-4-scaled

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί. Η αμπελοοινική παράδοση ήταν και είναι στο επίκεντρο της πολιτισμικής ταυτότητας της Σαντορίνης όπως και οι κάναβες (οινοποιείο) και τα κελάρια – πολλά από αυτά αιώνων -που παραμένουν ζωντανοί οργανισμοί μέχρι σήμερα.

mpira-nisosjpg

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ θα συμμετέχει στο World of Beer Festival, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Μαΐου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για το πρώτο, επίσημο, μεγάλο φεστιβάλ μπύρας στην Ελλάδα, αφιερωμένο στον μαγευτικό κόσμο της μπύρας, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.

delta1

Η ΔΕΛΤΑ, έχοντας εντάξει τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης στον πυρήνα του επιχειρηματικού της μοντέλου, παράγει τρόφιμα κορυφαίας ποιότητας και διατροφικής αξίας, με τρόπο που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί σημαντική κοινωνική και οικονομική υπεραξία για το σύνολο του οικοσυστήματος στο οποίο δραστηριοποιείται.

crem-de-la-creme-prague

H Greenyard Group, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των νωπών προϊόντων, ανακοίνωσε την εξαγορά της Crème de la Crème, μιας βελγικής εταιρείας παραγωγής παγωτών χωρίς γαλακτοκομικά και κατεψυγμένων σνακ φυτικής προέλευσης.

theodwros-gewrgopoulos

Στη Γεωργική Ακαδημία της Φλωρεντίας (Accademia dei Georgofili), το παλαιότερο ίδρυμα στην Ευρώπη αφιερωμένο στις γεωργικές σπουδές εντάχθηκε ο Διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου Θεόδωρος Γεωργόπουλος.

Ambul2

Για περισσότερα από 74 χρόνια η ΜΕΒΓΑΛ φροντίζει να φέρει στο τραπέζι μας προϊόντα που είναι απαραίτητα για μία ισορροπημένη διατροφή και ενισχύουν την υγεία μας. Αυτή η φροντίδα της εταιρείας για την υγεία (μέσω της διατροφής) διευρύνεται με πράξεις που ξεπερνούν την παραγωγή ποιοτικών γαλακτοκομικών. Πρόσφατα η ΜΕΒΓΑΛ προχώρησε στη δωρεά ενός ασθενοφόρου οχήματος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

efet-proion-anaklhsh

Σε συνέχεια διερεύνησης καταγγελίας που υποβλήθηκε στον Ε.Φ.Ε.Τ., διαπιστώθηκε από το Τμήμα Υγιεινής Τροφίμων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών του ΥΠΑΑΤ, η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes σε προϊόν της επιχείρησης «Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΜΠΑΚΑΤΣΙΑΣ Ο.Ε. ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ».

Gerrit-Marx

Η CNH Industrial N.V. (NYSE:CNHI) ανακοίνωσε τον διορισμό του Gerrit Marx στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου με ισχύ την 1η Ιουλίου 2024. Διαδέχεται τον Scott Wine, του οποίου το αίτημα να αποχωρήσει από την Εταιρεία στο τέλος του τρέχοντος τριετούς κύκλου επιχειρηματικού σχεδίου, έχει γίνει αποδεκτό από το Δ.Σ.

save-the-bee_2

Με στόχο την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας, του μεγαλύτερου πνεύμονα της Αττικής, μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ετών, η TÜV AUSTRIA Hellas και ο ξενοδοχειακός Όμιλος Sani/Ikos, στο πλαίσιο των προγραμμάτων βιωσιμότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιούν, δημιούργησαν το πρόγραμμα SAVE THE BEE - The Parnitha Bee Project. Ειδικότερα, η TÜV AUSTRIA Hellas και ο Όμιλος SANI/IKOS αναλαμβάνουν από κοινού την αναδοχή μελισσιών, αντικαθιστώντας όλα τα καταγεγραμμένα μελίσσια που χάθηκαν στις πυρκαγιές.

sygenta-omada-allages

Ο David Hollinrake αποχωρεί από τη Syngenta όπου ήταν επικεφαλής στρατηγικής και χαρτοφυλακίου για τους παγκόσμιους σπόρους. Ήταν στην εταιρεία τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ έγινε μέλος το 2017 ως πρόεδρος της επιχείρησης North America Seeds.

xrusoi-skoufoi-mpoutari-oinopeiia

Τα Οινοποιεία Boutari υποστήριξαν για δεύτερη χρονιά τον θεσμό των “Χρυσών Σκούφων”, την κορυφαία διοργάνωση γαστρονομίας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις νέες ετικέτες κρασιών της οινοποιίας

kefir-olympos

Η ΟΛΥΜΠΟΣ περήφανα ανακοινώνει ότι το Κεφίρ µε φρούτα ψηφίστηκε ως το «Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην κατηγορία του, από τους Έλληνες καταναλωτές, στον μεγαλύτερο και σημαντικότερο θεσμό βράβευσης διεθνώς σχετικά µε την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία