BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Το World of Beer έρχεται 10-12 Μαΐου 2024 στην Τεχνόπολη

Το Φεστιβάλ Μπύρας, World of Beer, υποδέχεται από τις 10 έως και τις 12 Μαΐου 2024, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, τους λάτρεις της μπύρας, ώστε να την απολαύσουν σε όλες τις εκδοχές της.

WORLD-OF-Beer-2023

500
0

Υπό τον πολλά υποσχόμενο τίτλο World of Beer και με την αιγίδα και στήριξη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, οι λάτρεις της μπύρας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική τριήμερη περιήγηση, πλημμυρισμένη από αρώματα βύνης, λυκίσκου, λουλουδιών και εσπεριδοειδών.

Γνωστές αλλά και σπάνιες ετικέτες μπύρας από όλον τον κόσμο, από premium brands, ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες που εμφιαλώνουν με όρεξη και μεράκι, δεκάδες craft μπύρες υψηλής ποιότητας, «σταθμοί» φαγητού, συναυλίες, μουσικά δρώμενα, stand-up comedians, γευστικές δοκιμές μπύρας και παιχνίδια από τις 12: 00 έως τις 23:00 για ένα τριήμερο, θα μετατρέψουν το World of Beer, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας στην Ελλάδα, σε μία αξέχαστη εμπειρία.

Το περίπτερο της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών θα είναι το πρώτο που θα συναντήσετε με την είσοδό σας στο φεστιβάλ (περίπτερο #1). Μία ειδική μάρκα της Ένωσης θα δίνεται σε κάθε επισκέπτη, ώστε να την εξαργυρώσει σε ένα από τα περίπτερα-μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, απολαμβάνοντας μία δωρεάν γευστική δοκιμή σε μπύρα της αρεσκείας του.

H Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών θα δώσει δυναμικό «παρών» και στα άκρως ενδιαφέροντα σεμινάρια που θα διοργανωθούν στον χώρο Innovathens της Τεχνόπολης κατά τη διάρκεια του τριημέρου, από τις 17:00-18:00.

Ακολουθεί αναλυτικά, το πρόγραμμα των σεμιναρίων :

Παρασκευή 10/05
«Η μπύρα στην Ελλάδα σήμερα.»
Πάνελ συζήτησης με εκπροσώπους από τις Ζυθοποιίες - Μέλη.

Σάββατο 11/05:
«Ζυθοποίηση & Είδη Μπύρας»

Κυριακή 12/05:
«Ιδανικό σερβίρισμα μπύρας : Lager – Pilsner»
Ποιότητα σερβιρίσματος μπύρας στον καταναλωτή. Σωστές πρακτικές, μύθοι και αλήθειες.

Το εισιτήριο για το κοινό κοστίζει 5 ευρώ και περιλαμβάνει συλλεκτική τσάντα με αναμνηστικά του φεστιβάλ, συλλεκτικό ποτήρι του World of Beer, 1 μάρκα για δωρεάν γευστική δοκιμή της limited edition μπύρας του φεστιβάλ και 1 μάρκα για γευστική δοκιμή στα περίπτερα των μελών της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024 η μπύρα γίνεται η απόλυτη πρωταγωνίστρια και μας προσκαλεί στο World of Beer!

Λίγα λόγια για την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών

Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών ιδρύθηκε το 2004 ως Ένωση μεγάλων ζυθοποιείων στην Ελλάδα. To 2016 υπήρξε μια σημαντική πρωτοβουλία, που οδήγησε στη διεύρυνσή της, καθώς προβλέφθηκε η συμμετοχή μικρών και μεγάλων ζυθοποιείων στην Ένωση. Σήμερα, μέλη της Ένωσης είναι δύο μεγάλοι και 18 μικροί Ζυθοποιοί, ενώ η εκπροσώπησή τους στην Διοικούσα Επιτροπή είναι ισότιμη. Aποστολή της είναι η υποστήριξη των ζυθοποιιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ώστε αυτές να παράγουν και να διαθέτουν μπύρα ελεύθερα, ανταγωνιστικά, υπεύθυνα και νόμιμα, με σεβασμό προς τον καταναλωτή, την κοινωνία και το περιβάλλον. Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών αποτελεί μέλος της Ένωσης Ζυθοποιών Ευρώπης (The Brewers of Europe).

Για περισσότερες πληροφορίες: info@ellinikienosizithopoion.gr , kiliopoulou@sosialdoo.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία