BACK TO
TOP

Agrotica 2020

20200131_160536_2

Αθήνα, 20 Ιανουαρίου, 2020 – Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ, θυγατρική της Total, για τον κλάδο Marketing and Services, συμμετείχε για 4η φορά στην 28η έκθεση Agrotica 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από την 30η Ιανουαρίου μέχρι και την 2η Φεβρουαρίου 2020, παρουσιάζοντας την εξειδικευμένη γκάμα λιπαντικών της.

20200202_123147

Η Bosch, κατέχοντας υψηλή τεχνογνωσία στο ΙοΤ, συμμετείχε μέσω της θυγατρικής του Ομίλου της, Deepfield Connect στην 28η Agrotica που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

ομαδικη

Ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η 28η έκθεση AGROTICA, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, καταγράφοντας ιστορικό ρεκόρ συμμετοχών εκθετών και επισκεπτών, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της κορυφαίας αγροτικής έκθεσης στην Ελλάδα, στην οποία εκπροσωπείται η εγχώρια - αλλά και ευρύτερη - αγροτική επιχειρηματικότητα, τεχνολογία και καινοτομία.

tzitzikwstas

Την 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica 2020 επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Σωτήρη Μπάτο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.

KAR_9042_2

Τη νέα γκάμα μηχανημάτων γεωργίας ακριβείας με τη φίρμα «AgXtend» του ομίλου CNH, παρουασίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ στο περίπτερό της στην έκθεση Agrotica.

KAR_8968

Μόνο τα Σχέδια Βελτίωσης δεν αρκούν για να πάρει μπρος η οικονομία, όπως φάνηκε από την 28η έκθεση Agrotica, με το σαφές πλάνο να λείπει από τους παραγωγούς οι οποίοι παράλληλα είδαν το εισόδημά τους να πιέζεται έτι περαιτέρω μετά από μία ακόμη δύσκολη χρονιά και τους εγκριθέντες των προγραμμάτων να περιορίζονται προς το παρόν σε μία νέα αλλά πιο ώριμη έρευνα αγοράς.

Koutsougeras_2

Οι συνέργειες που θα πρέπει να αναπτύξουν η βιομηχανία εμπορίας λιπασμάτων μαζί με τη βιομηχανία τροφίμων και τα ερευνητικά ινστιτούτα, το πάντρεμα τεχνολογίας εισροών με την κάθε καλλιέργειας, ο σαφής προσανατολισμός που πρέπει να δοθεί στους παραγωγούς ως προς τα προγράμματα θρέψης και οι σωστές πρακτικές λίπανσης σε χειμερινά σιτηρά και δενδροκαλλιέργειες, ανέλυσε κατά τη διάρκεια των εργασιών της, η ημερίδα του ΣΠΕΛ κατά τη διάρκεια της 28ης έκθεσης Agrotica.

KENTRIKIagrotica

Ποτέ ξανά τόσα πολλά µηχανήµατα στα χωλ και τους διαδρόµους, στους εξωτερικούς χώρους και στους δρόµους ανάµεσα στα κτίρια του εκθεσιακού χώρου, δεν είχαν τοποθετηθεί από τους εµπόρους στην ιστορία της Agrotica.

04_21

Το σφυγμό της 28ης Agrotica που ανοίγει επίσημα τις πύλες της το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου μετρά η Agrenda και το agronews που με δικό τους περίπτερο για μια ακόμη φορά βρίσκονται μαζί με τους συντελεστές της αγροτικής οικονομίας. Το κοινό μπορεί να επισκεφτεί την ομάδα της Agrenda/ agronews στο Περίπτερο 13, Stand 9 και να ενημερωθεί για ζητήματα που άπτονται των εξελίξεων του πρωτογενούς τομέα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ