BACK TO
TOP
Agrotica

Ο σύµµαχος αµπελουργών και δενδροκαλλιεργητών η Kubota M5002Narrow

Οι προκλήσεις που αντιµετωπίζει ο γεωργικός τοµέας γίνονται όλο και µεγαλύτερες. Και όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, χρειαζόµαστε ένα σύµµαχο δίπλα µας. Η σειρά M5002Narrow είναι ακριβώς αυτό, παρέχοντας κορυφαία απόδοση, αξιοπιστία και οικονοµία.

24a_9

7
0

Κινητήρας V3800 Stage V

Μία ισχυρή καρδιά xτυπά κάτω από το καπό των Μ5002Ν. Ο 4-κύλινδρος, 16βάλβιδος κινητήρας V-3800 TIE 5 τεχνολογίας Common Rail αποδίδει από 74 έως 115 Hp. H εξαιρετική αξιοπιστία, οικονοµία και χαµηλό επίπεδο θορύβου θα εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό χειριστή. Το νέο φίλτρο µικροσωµατιδίων ντίζελ (DPF) προσφέρει διπλάσια διάρκεια ζωής (6.000 ώρες) καθώς και µεγαλύτερα διαστήµατα αυτοκαθαρισµού.

Ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα µε 36/36 Ταχύτητες και 40-ECO

Με την ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα είναι δυνατή η αλλαγή κατεύθυνσης πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ, χωρίς να χρειάζεται να πατηθεί ο συµπλέκτης. Με κιβώτιο 6 ταχυτήτων πλήρως συγχρονιζέ, τρεις οµάδες Hi-Lo-Creeper  και µε την τεχνολογία Dual Speed  µπορεί ο χειριστής να επιλέξει µεταξύ 36 ταχυτήτων εµπρός και 36 πίσω. Μπορείτε ακόµα να οδηγήσει µε γρήγορη ταχύτητα κινήσεως και να εξοικονοµήσει καύσιµα µε το 40-ECO αφού o ελκυστήρας διατηρεί χαµηλές στροφές στον κινητήρα.

∆ύο Μνήµες Στροφών Κινητήρα & Σύστηµα ∆ιατήρησης Στροφών

Οι δύο µνήµες στροφών του κινητήρα σε συνδυασµό µε το σύστηµα διατήρησης σταθερών στροφών, διευκολύνουν τις εργασίες και µειώνουν την κατανάλωση καυσίµων. Οι µνήµες στροφών είναι ιδιαίτερα χρήσιµες στην αναβόλα του χωραφιού και σε συνδυασµό µε την σταθεροποίηση των στροφών επιτρέπουν την οµαλή λειτουργία των παρελκοµένων.

Στροφή µε Bi-speed

Το αποκλειστικό χαρακτηριστικό της Kubota to Bi-speed περιστρέφει τους µπροστινούς τροχούς σε ένα ποσοστό ταχύτητας σχεδόν δύο φορές αυτής των πίσω τροχών, όταν οι µπροστινοί τροχοί υπερβαίνουν µια γωνία στροφής περίπου 30°. Το αποτέλεσµα είναι µια οµαλότερη, πιο κλειστή στροφή, που σας επιτρέπει να στρίψετε στις αναβόλες του χωραφιού µε την πρώτη προσπάθεια.

Άνεση σε όλα τα επίπεδα

Η Kubota προσφέρει υποδειγµατικό περιβάλλον εργασίας. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν επίπεδο δάπεδο και υψηλή εργονοµία µε όλα τα χειριστήρια να βρίσκονται δεξιά από το χειριστή. Το τιµόνι µπορεί να αλλάξει κλίση κατά 40° ενώ στου ανοιχτού εκδόσεις είναι και τηλεσκοπικό.

Εµπρόσθια ανάρτηση στις εκδόσεις καµπίνας

Οι εκδόσεις µε καµπίνα Μ5-082, Μ5-092, Μ5-102 & Μ5-112 προαιρετικά προσφέρονται µε ανάρτηση εµπρόσθιου άξονα. Η ανάρτηση διαθέτει δυνατότητα ρύθµισης του τρόπου λειτουργείας της (συνεχόµενη, αυτόµατη ή κλειδωµένη) καθώς και της σκληρότητας (σκληρή, µέτρια, µαλακή).

Υδραυλικά και PTO

Η ανυψωτική ικανότητα των 2300 κιλών, επιτρέπει την ανάρτηση και των πιο βαριών παρελκοµένων για την κατηγορία του, µε τα χειριστήρια υδραυλικών και µπράτσων ανύψωσης να είναι εύκολα στη χρήση. ∆ιαθέτει 3 διπλές βαλβίδες εξωτερικών εργασιών ρυθµιζόµενης ροής (flow control) στον βασικό εξοπλισµό µε αντλίες έως 69 λίτρα /λεπτό. (προαιρετικά µπορεί να τοποθετηθούν µέχρι και 5 βαλβίδες) Ο δυναµοδοτικός άξονας µπορεί να εµπλέκεται και να απεµπλέκεται υλεκτροϋδραυλικά χωρίς να σταµατήσετε τον γεωργικό ελκυστήρα και µόνο µε το πάτηµα ενός κουµπιού.

Θα βρείτε την ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ στο Περίπτερο 13, stand 18 και ύπαιθρο C08





Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία