BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Με «νέα εγγραφή» λύθηκε το θέµα µε το 30ευρω

Νοµίζω πως είναι καιρός να ξαναδώ την προίκα µου στη Μάνη.

48_64

0
3
Στο τσακ µπαµ έλυσε ο υπουργός της πλατείας τα προβλήµατα µε τους κωδικούς για το 30ευρω της κορωνοενίσχυσης, που άφηνε κόσµο απέξω και έτσι αποσοβήθηκε µια νέα ελαιοκοµική... κρίση. Κατόπιν, λέει ανακοίνωση της Βάθη, των συντονισµών ενεργειών του Μαυρουδή αποκαταστάθηκε σε εξαιρετικά σύντοµο χρονικό διάστηµα το ζήτηµα µε τις ποικιλίες ελαιώνων που αφορούν ελιές ελαιοποιήσιµες ή διπλής κατεύθυνσης και δεν εµφανίζονταν ως επιλέξιµες στο πληροφοριακό σύστηµα του Μέτρου. Πατήστε «Νέα εγγραφή» ώστε να υπολογιστεί εκ νέου η επιλέξιµη έκταση και η σχετική κλάση, ενηµερώνει η ∆οµοκού τους απανταχού δικαιούχους. 

ΥΒΡΙΔΙΑ 

Τελευταία ευκαιρία έως 15 ∆εκέµβρη για επαγγελµατίες αλιείς που διατηρούν άδεια αλίευσης µε το αλιευτικό εργαλείο γρίπος, που σύρεται από σκάφος ή βιντζότρατα, για ένταξη στις ευνοϊκές διατάξεις επιδότησης της απόσυρσής του. 

Βέβαια, η λειτουργία του εν λόγω αλιευτικού εργαλείου δεν επιτρέπεται από την ΕΕ και η µέχρι σήµερα δραστηριοποίησή τους γινόταν δοκιµαστικά είτε κατά παρέκκλιση µε ορισµένο σχέδιο διαχείρισης, που έληξε το Μάρτιο του 2020. 

Ωστόσο ο Μαυρουδής...προτάσσοντας την ανάγκη στήριξης των αλιέων βιντζότρατας αποφάσισε επιδότηση µε το ύψος του κατ’ αποκοπή ποσού ενίσχυσης να ορίζεται ως 25.000 ευρώ ανά σκάφος και µε συνολικό µπάτζετ στα 5,7 εκατ. ευρώ. 

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία