BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ποιος βιάζεται και δεν µπορεί να περιµένει;

Ας όψονται τα 200 χρόνια!

48_77

2
0

Αλήθεια, ο υπουργός της πλατείας πώς την έχει οραµατιστεί (λέµε τώρα) την όλη υπόθεση µε τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική; Γιατί, ενόσω δεν έχει δώσει κανένα δείγµα γραφής για τον εθνικό φάκελο και τα στρατηγικά σχέδια που θα διέπουν το νέο καθεστώς, πιέζει να συµφωνηθεί το ταχύτερο η νέα ΚΑΠ γιατί οι Έλληνες αγρότες έχουν υποστεί µεγάλες ζηµιές από την πανδηµία και τις φυσικές καταστροφές και δεν µπορούν να περιµένουν άλλο. Για την κακοδαιµονία του ΟΣ∆Ε και των καθυστερηµένων και κουτσουρεµένων πληρωµών ποιον πιέζει; Γιατί εν τέλει το σύστηµα, της µηχανοπαρέας, επικράτησε κατά κράτος. Κάτι σαν το τηλεπαιχνίδι deal!

Υβρίδια

  Αλήθεια ο νόµος που ψηφίστηκε επί Μαυρουδή για όσους πιάνονται µε τη «γίδα στην πλάτη» και αµαυρώνουν την εικόνα των ΠΟΠ, που προβλέπει προσωρινή ή οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας, θα εφαρµοστεί;

 Γιατί, τι νόηµα τελικά έχουν τα τσουχτερά πρόστιµα, που στο τέλος δεν γίνονται απαιτητά, ενώ δεν αρκούν για τη ζηµιά που έχει γίνει για τη φήµη εµβληµατικών προϊόντων, όπως η Φέτα.

  Αντίθετα, ο παραβάτης έχει ούτως ή άλλως κερδίσει µέχρι να γίνει κι αν γίνει αντιληπτός από τις ελεγκτικές αρχές, ενώ το όνοµα του δεν…κρέµεται στα µανταλάκια.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία