BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

∆εν έγινε µάθηµα η «εποποιία Λιβανού»

Εκεί έγινε η γκέλα και τώρα τρέχω και δεν φτάνω!

48_199

10
0

∆εν έγινε, φαίνεται µάθηµα η «εποποιία Λιβανού» (σ.σ για τις αποζηµιώσεις σε σακούλες που δόθηκαν για τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία), όπως δείχνει το… πάθηµα του υπουργού της πλατείας µε τις ατυχείς δηλώσεις του, που συνέδεαν την ταχύτητα των έργων και των αποζηµιώσεων για τις πληµµύρες στη Θεσσαλία µε την εκλογή του «γαλάζιου» περιφερειάρχη. Βέβαια, ο µεν πρώτος σχεδόν ακαριαία είδε την πόρτα της εξόδου, χωρίς καν να υποπέσει σε κυβιστήσεις για να παραγραφεί το λεκτικό του ατόπηµα. Αν µη τι άλλο, τα περί µε παρεξηγήσατε και τα ρέστα, σε πλειάδα συνεντεύξεων, επικοινωνιακά τουλάχιστον… µπάζουν νερά.

  • Κόλλησε η βελόνα στη Βάθη, µε τα «ψέµατα» (σ.σ εκτιµήσεις καθηγητή Λέκκα για Daniel) περί µη καλλιέργειας κάποιων περιοχών του κάµπου για µια 5ετία λόγω αποθέσεων αργίλων και λάσπης στα γόνιµα εδάφη πάχους µισού µέτρου.
  •  Άλλα δείχνουν, λέει και ξαναλέει ο υπουργός της πλατείας, οι επιστηµονικές µετρήσεις του ΕΛΓΟ. Πολλά από τα εδάφη, αναφέρει, είναι έτοιµα για καλλιέργεια την επόµενη περίοδο, ενώ σε άλλα θα απαιτηθούν «µικρές θεραπείες», ώστε για την αποκατάστασή τους.
  • Για την ώρα, αντί χωραφιού τους στέλνει στα επικείµενα σεµινάρια του ΕΛΓΟ για να ενηµερωθούν για τον τρόπο αντιµετώπισης προβληµάτων που δηµιούργησαν οι θεοµηνίες. 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία