BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Μετά από 25 χρόνια το α’ µέρος της διαβούλευσης ΕΛΓΑ, το β’ και γ’ πότε;

Η θητεία Χαρουτουνιάν είχε ολοκληρωθεί προ καιρού, τώρα απλά, το ξέρει και ο ίδιος!

966-argosxolos

121
0
Ωραίο το βιντεάκι για τη νέα εποχή του ΕΛΓΑ, που εµφανίζεται στην ιστοσελίδα του Οργανισµού και πλαισιώνει το κείµενο που έδωσε στη δηµοσιότητα ο υπουργός της πλατείας για να «σφυρίξει» µετά από 25 χρόνια, το πρώτο µέρος της διαβούλευσης για το νέο κανονιστικό πλαίσιο. Θα ακολουθήσουν λέει, άλλες δύο. Φαντάζοµαι πιο σύντοµα. Όµως το νοµοσχέδιο που είναι; Άρθρο 1, 2 κ.ο.κ. …Πέρα από τις γενικές γραµµές και τις «σηµαντικές αλλαγές», που λέει πως φέρνει, επί ποιας βάσης ασφαλίστρων και ασφαλιστικής αξίας καλούνται να εισφέρουν µε τις παρατηρήσεις τους οι παραγωγοί;
  • Ποιο ακριβώς ήταν και πώς τέθηκε το ραδιο-ερώτηµα για την εποπτεία στον ΟΠΕΚΕΠΕ, στον υπουργό της πλατείας; Θυµίζουµε το µπάχαλο µε τις πληρωµές των echo schemes, που άφησε απλήρωτο πασχαλιάτικα χιλιάδες κόσµου.
  • Ο ίδιος πάντως λέει, ότι πρόκειται για µερική εποπτεία, που ανατέθηκε στις υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ και ότι θέµατα που προέρχονται από το 2016, είχαν εντοπισθεί, αλλά η προηγούµενη διοίκηση δεν έκανε κάτι να τα επιλύσει.
  • Η µερική εποπτεία, λέει, τελικά καλό θα κάνει στον Οργανισµό, αφού λύνει τα χέρια στην πολιτική ηγεσία για την εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ώστε να λειτουργεί µε διαφάνεια και αξιοπιστία. Ευλόγισον!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία