BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Βάλαµε βαθιά το χέρι στην τσέπη, σειρά σας για ΕΛΓΑ

Θα σας χρειαστούµε για τις φωτιές που µας άναψε ο Χαρουτουνιάν!

967-argosxolos

191
2
Για τον ΕΛΓΑ πρέπει να ξέρετε ότι βάλαµε βαθιά το χέρι στην τσέπη τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τον Κρατικό Προϋπολογισµό, γιατί προφανώς οι εισφορές δεν κάλυψαν το σύνολο των ζηµιών. ∆απανήσαµε πάνω από 500 εκατ. πρόσθετα για να αποζηµιώσουµε αγρότες από φυσικές καταστροφές […]Και τώρα, βέβαια, µεγάλη πρόκληση είναι ο καινούργιος Κανονισµός του ΕΛΓΑ, για να δώσουµε και µια πραγµατική αίσθηση ότι η ασφάλιση είναι µια ανταποδοτική συνεισφορά και ότι ό,τι πληρώνεις πρέπει να µπορείς και να το παίρνεις. Και να περάσουµε και ένα µέρος της ευθύνης και στον ίδιο τον παραγωγό», ανέφερε ο Πρωθυπουργός από το Βελβεντό Κοζάνης.
  • Την 1η Ιουνίου, κλείνουν ακριβώς δύο µήνες από την ηµέρα που το ΟΣ∆Ε «άνοιξε» [σ.σ λέµε τώρα], µε τους αγρότες να ανησυχούν ότι
  • εν µέσω θέρους θα στηθούν στις ουρές των ΚΥ∆ για την υποβολή των φετινών δηλώσεων.
  • Προς το παρόν, το µόνο σίγουρο είναι ότι 52 µέρες µετά το «ανέβασµα» της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2024 στην πλατφόρµα του gov.gr, επι της ουσίας η διαδικασία παραλαβής των δηλώσεων δεν έχει ξεκινήσει.
  • Αµελητέος, ο αριθµός των δηλώσεων που έχουν γίνει απ’ ευθείας από τους αγρότες, πράγµα που σηµαίνει ότι και φέτος η διαδικασία καρκινοβατεί κουβαλώντας τις παθογένειες που είχαν κι προηγούµενες.
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία