BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Αν δηλαδή, οι κοινοτικοί δεν εντόπιζαν τα λάθη

Φέτος, εγώ ανέλαβα το βραστό και ο Γιαννακάκης το κούρεµα!

968-argosxolos

193
1

Με το σκύλο που κυνηγάει την ουρά του µοιάζει η κατάκτηση της πολυθρύλητης διαφάνειας στη διαχείριση των πληρωµών των αγροτών. Στο πρόσφατο τετ α τετ του υπουργού της πλατείας µε τον Επίτροπο Βοϊτσεχόφσκι, δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις για τις 12 εκκρεµότητες που εντόπισαν οι κοινοτικοί. «Ήδη έχουµε διορθώσει τις έξι από τις δώδεκα παρατηρήσεις», είπε ο υπουργός, δηλώνοντας αισιόδοξος. Η επόµενη πράξη για την «επιτροπεία» ή «καµπάνα» θα παιχθεί στο νέο ραντεβού στις 11 Ιουνίου, όπου πλέον σε τεχνικό επίπεδο θα συνοµιλήσουν η διοίκηση και στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ µε τους κοινοτικούς αξιωµατούχους.

  • Αλήθειες που «πικραίνουν» πρέπει πρώτα να αναγνωρίσει συλλογικά ο αµπελοοινικός κλάδος, για να συγκροτηθεί
    το στρατηγικό σχέδιο για την βιωσιµότητα του.
  • Από τις πιο καίριες οµιλίες του αντιπροέδρου της Εθνικής ∆ιεπαγγελµατικής Οργάνωσης Αµπέλου και Οίνου, Κώστα Ευσταθίου, στο διήµερο αµπελουργικό συνέδριο των Ιωαννίνων (23-24/5).
  • Το στρατηγικό, όπως είπε, µεταξύ άλλων θα απαντάει σε ζητήµατα όπως: πόσα στρέµµατα χρειαζόµαστε, πόσους αµπελουργούς, συνεταιρισµούς, οµάδες, ποιες ποικιλίες, σε ποιες περιοχές, θέλουµε αµπελουργούς – αµπελουργούς οινοποιούς – αµπελουργούς οινοποιούς ξενοδόχους;


Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία