BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Πολλά κάτω από το χαλί, αναγκαίο ένα restart

Μετά την επιστολή πουέγραψε ο φίλος µου ο Φασουλάς και καλείστε να υπογράψετε όλοι, υποχρεώνοµαι σε δεύτερες σκέψεις για το αν θα µείνω ή θα φύγω.

970-argosxolos

139
0

Το αποτέλεσµα των Ευρωεκλογών απανταχού ηχηρό. Στον αγροτικό τοµέα τα λάθη δεν συγχωρούνται κι αυτό φάνηκε. Στο υπουργείο της πλατείας, η πρώτη αντίδραση, µετά την…αφωνία των επόµενων ηµερών στο άκουσµα του ανασχηµατισµού, δηλώσεις για «περισσότερη αποφασιστικότητα για να αντιµετωπίσουµε το βαθύ κράτος που αντιστέκεται». Ποιος, τι, που; Για την εποπτεία στη ∆οµοκού και την τηλεδιάσκεψη µε τους τεχνοκράτες των Βρυξελλών για την επί θύραις άρση της πιστοποίησης, κουβέντα. Οι όποιες - εφόσον και αν γίνουν -  αλλαγές πρέπει να αποτελέσουν αφορµή για µια εποικοδοµητική επανεκκίνηση γιατί ο τοµέας τείνει προς εξαύλωση.

  • Την ψήφο των αγροτών που έχασε, ψάχνει από την Κυριακή το κυβερνών κόµµα, καθώς η εικόνα που προκύπτει από την πρώτη ανάλυση
    των ευρωεκλογών, είναι αντιστρόφως ανάλογη µε τις εθνικές εκλογές του 2023.
  • Αν στο λεκανοπέδιο της Αττικής, οι απώλειες της Ν∆ υπολογίζονται κοντά στο 10% σε σχέση µε τις εθνικές εκλογές, στις κυριότερες αγροτικές περιοχές η ζηµιά για την κυβέρνηση πλησιάζει στο 20%, δηλαδή διπλάσια.
  • Με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι περισσότεροι αγροτικοί νοµοί κινούνται σε ποσοστά πέριξ του 25% για τη Ν∆, όταν το ποσοστό στις εθνικές εκλογές έδινε τιµές που προσέγγιζαν το 45%. «Πατάµε γκάζι»,
    είπε ο πρωθυπουργός.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία