BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Βόλτα στα χωριά αντί πρόθυµων για συµβουλευτική

Αυτό που έχω να σου πω, είναι... πρόσεχε τον µπαµπεσίδη!

971-argosxolos

110
0

«Η µόνη ελπίδα για να µάθει ο υπουργός όλη την αλήθεια -αν φυσικά θέλει να κάνει κάτι- είναι να πάρει το αµάξι του µόνος να πάει σε δύο τρία χωριά να µιλήσει µε αγρότες και κτηνοτρόφους και θα καταλάβει τα πάντα για το που πάνε τα χρήµατα των επιδοτήσεων», σχολιάζει φίλος της στήλης, µε αφορµή τα πρώτα 24ωρα του νέου υπουργού της πλατείας και τους και συνήθεις πρόθυµους για τη «διαφώτιση». Πάντως, ο απερχόµενος που τις πρώτες µέρες της θητείας του µίλαγε µόνο για τα «ξέρω», που αφορούσαν τον πολύπαθο πρωτογενή, στο τέλος µίλησε ένα «κλικ» προς το καλύτερο. Τα…αγροτικά τµήµατα στα Επιµελητήρια;

Αν µη τι άλλο δείχνει να ξέρει, ο νέος υπουργός της πλατείας τις νάρκες που πρέπει να απασφαλίσει το επόµενο διάστηµα.

«∆εν υπάρχει αµφιβολία ότι ο χώρος του πρωτογενούς τοµέα είναι ένας χώρος µε σοβαρές προκλήσεις το τελευταίο χρονικό διάστηµα.

Προκλήσεις που µπορεί να ξεκινάνε από τις συνέπειες και τις επιπτώσεις της κλιµατικής αλλαγής, από το γεγονός ότι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αντιµετωπίζουν το ζήτηµα του υψηλού κόστους και της ακρίβειας. Αλλά και από το γεγονός ότι η νέα ΚΑΠ έχει φέρει πολλά ζητήµατα στο προσκήνιο που πρέπει να αντιµετωπισθούν», τονίζει.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία