BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Περί ΟΣ∆Ε δικαίου, µάθηµα για πρωτοετείς

Εσείς στη χώρα σας µε ποια γλώσσα προγραµµατισµού δουλεύετε;

972-argosxolos

18
0

Ο Καρδιτσιώτης υπουργός της πλατείας, έχοντας περάσει και από το υπουργείο ∆ικαιοσύνης, γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήµατα για την εξυγίανση του συστήµατος πληρωµών στους αγρότες. Αυτό υπογράµµισε και στην επίσηµη πρώτη συνάντησή του µε τον Επίτροπο Βοϊτσεχόφσκι, ότι δηλαδή θα προχωρήσουν τάχιστα οι απαιτούµενες προσαρµογές µε τους ευρωπαϊκούς κανόνες. Μέχρι τότε, ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα είναι σε εποπτεία, τα ΚΥ∆ άπραγα και οι αγρότες στα κάγκελα; Σηµειωτέον ότι απο την 1η Απριλίου (σ.σ ήταν τελικά πρωταπριλιάτικο) που έλεγε ο πρώην υπουργός ότι άνοιξε το ΟΣ∆Ε και λίγο πριν βγει ο Ιούνης τίποτα δεν λειτουργούσε σε επίπεδο δηλώσεων.

  • «Είναι παράλογο η αίτηση ΟΣ∆Ε 2024 να είναι πλήρως λειτουργική στο gov από 1η Απριλίου 2024 για τις on line αιτήσεις και να εµποδίζεται από ενέργειες του ΟΠΕΚΕΠΕ η πρόσβαση των ΚΥ∆ για να υποβληθούν οι αιτήσεις ΟΣ∆Ε των 640.000 αγροτών», λέει σε επιστολή προς τον πρόεδρο της ∆οµοκού, η ΕΘΕΑΣ.
  • «Τα συνεταιριστικά ΚΥ∆ προσέλαβαν προσωπικό, το εκπαίδευσαν και του καταβάλουν µισθό για δυο µήνες, χωρίς να εργάζεται. Αυτό το αδικαιολόγητο κόστος είναι αρνητικό και για αγρότες και για συνεταιρισµούς.
  • Έχουν περάσει 40 ηµέρες από την τελευταία συνάντηση για το άνοιγµα των ΚΥ∆ και ακόµη κ. πρόεδρε δεν έχετε λάβει αυτή την απλή διοικητική απόφαση.». Τι περιµένει


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία