BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Γράψτε λάθος, φέρτε πίσω

Το επόµενο brand βλέπω να είναι η Gold βαρελίσια φέτα Καλαβρύτων.

973-argosxolos

39
0

Εξαγρίωσε περαιτέρω τον αγροτικό κόσµο το εκ παραδροµής σφάλµα της ∆οµοκού, που οδηγεί σε επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων. ∆εν έφθανε το δράµα του ΟΣ∆Ε, η εποπτεία, οι µηχανογράφοι, κλπ, κλπ, έρχεται και ένα ακόµη λάθος, να συνυπογράψει το κακό χάλι στο σύστηµα των πληρωµών. Τα χρήµατα λέει που δόθηκαν, κατά λάθος, θα συµψηφιστούν µε µελλοντικές πληρωµές κι όλα…καλά. Όπως και να ‘χει η υπόθεση διαφάνεια, σωστές και έγκαιρες πληρωµές έχει πάει περίπατο, ενώ αυτό που παίζεται τα τελευταία 24ωρα είναι η διαχείριση του ΟΣ∆Ε από εδώ και µπρός. Τουτέστιν από δω και πίσω…

  • «Στο δέλτα του Πηνειού και στον κάµπο, τα έξοδα των αγροτών αυξήθηκαν γεωµετρικά λόγω των διορθωτικών ενεργειών, των αποκαταστάσεων και των επισκευών που απαιτήθηκαν για να συνεχιστεί η παραγωγή, ενώ πολλοί αναµένουν αποζηµιώσεις ΕΛΓΑ και την αρωγή για το φυτικό κεφάλαιο.
  • Η στρεµµατική αποζηµίωση για το ακτινίδιο πρέπει να γίνει άµεσα, οι χρόνοι καταβολής χρηµάτων να συµπιεστούν.
  • Αλλιώς, είναι ορατός ο κίνδυνος ενός φαύλου κύκλου ατέρµονων οικονοµικών υποχρεώσεων για τους πληµµυροπαθείς, ο οποίος θα οδηγήσει σε ύφεση µετά την καταστροφή», λέει µε αφορµή την γενικόλογη απάντηση Τριαντόπουλου, ο Μάξιµος (σ.σ έδωσα τη µάχη στο γάλα)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία