BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ποιο συννεφάκι gov; Επανέρχεται το φαξ

Ο µόνος που δεν αλλάζει σ’ αυτές τις περιπτώσεις, είναι ο οικοδεσπότης.

974-argosxolos

71
0

Συνθήκες που δεν απηχούν την ταυτότητα µιας προηγµένης ευνοµούµενης ευρωπαϊκής χώρας, επικρατούν από τη µέρα που το καθεστώς πληρωµών των αγροτικών επιδοτήσεων έχει διαχειριστές παντός φύσεως …µηχανοπαρέες. Το αποτέλεσµα, κακές, αµφίβολης εγκυρότητας, και ποτέ στην ώρα τους πληρωµές. Από το µελάνι που έχει χυθεί, δεν έχει ιδρώσει κανένα εισαγγελικό αυτί, παρά µόνο τελευταία των τεχνοκρατών στις Βρυξέλλες που ζητούν εξηγήσεις για διάφορα «κακώς κείµενα». Από το «εκ παραδροµής σφάλµα», τις λανθασµένες «αντιλογιστικές κινήσεις» που έδειξαν σε ΑΦΜ ενίσχυση 13,9 εκατ. ευρώ, που µετά άλλαξαν…πρόσωπο, κλπ, κλπ.

  • Το ποιος, τι, που, [σ.σ. κανόνας στη δηµοσιογραφία] ψάχνει να βρει σε σχέση µε τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά ζωοτροφών η Επιτροπή Ανταγωνισµού µε τη χαρτογράφηση στα άδυτα του τοµέα που πυροδοτούν αυξήσεις στο κόστος παραγωγής στην κτηνοτροφία.
  • Το ζητούµενο δεν είναι µία ακόµη στατιστική καταγραφή, αλλά απαντήσεις για το πως µπορεί να αντιµετωπισθούν οι ανατιµήσεις στο ράφι, καθώς οι ο παραγωγός είναι πάντα ο τελευταίος κρίκος.
  • Αν µη τι άλλο, τα συµπεράσµατα θα έχουν το ενδιαφέρον τους. Βέβαια τέτοιου είδους καταγραφές εξαντλούνται σε επίπεδο εντυπώσεων, γενικοτήτων, και όχι εν τέλει ουσίας.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία