BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Το όχι άλλο κάρβουνο έγινε, ρίξτε κι άλλο θα τα αντέξω

Την επόµενη φορά θέλω να το δω και στον χάρτη της Google.

976-argosxolos

36
0

Στην Ελλάδα στη χώρα του Ποτέ Ξανά, συντελείται άλλο ένα µεγάλο κοινωνικό πείραµα, αντοχής και ανοχής. Πως όχι, όταν γίνονται αυτά που γίνονται µε το σύστηµα πληρωµών των αγροτικών επιδοτήσεων, που χάνει η µάνα το παιδί και το παιδί την µάνα και δεν παρεµβαίνει κανείς. Ή όταν ανακοινώνονται µεγαλοπρεπώς πληρωµές όπως λόγου χάρη των 60 εκατ. του ΕΛΓΑ για Daniel-Elias για τις 24 Απριλίου και ώρα 12:00 µ.µ, που µετατίθενται για την επόµενη κ.ο.κ. Βέβαια, ήταν για να… αυγατίσουν τα ποσά στα 70 εκατ. οπότε αλλάζει το πράγµα.

  •  «Τη ∆ευτέρα ξεκίνησε η µεγαλύτερη κτηνιατρική επιχείρηση στη χώρα µε 100 κτηνιάτρους από το ΥΠΑΑΤ, τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τον ΕΦΕΤ και τον ΕΛΓΟ σε συνεργασία µε την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Θεσσαλίας, πανεπιστηµιακούς και στρατιωτικούς κτηνιάτρους, που βρίσκονται στο πεδίο για τη λήψη δειγµάτων στις ζώνες προστασίας και τις ζώνες επιτήρησης στις περιοχές που βρέθηκαν τα κρούσµατα.», λέει ανακοίνωση του υπουργείου.
  • «Είναι εξοργιστικό πώς αυτά τα ζώα κατάφεραν να περάσουν τα σύνορα χωρίς να υποβληθούν στους ελέγχους. Πού ήταν οι υπεύθυνοι;», ζητάει να µάθει ο ΣΕΚ.
  • Καλούµε την κυβέρνηση  να επιβάλει άµεσες και σκληρές κυρώσεις σε όσους εµπλέκονται». Ακούει κανείς;
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία