BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Υπάρχει µια υπόκωφη βοή

Ο Μπαγινέτας στο EUMED 9. Που είσαι Λευτέρη να τον δεις!

982-argosxolos

50
0

Πιο ώριµος από ποτέ ο Μάξιµος [σ.σ έδωσα τη µάχη στο γάλα], που δεν µασάει τα λόγια του για τις κυβερνητικές επιδόσεις, λέγοντας ότι «Υπάρχει µια υπόκωφη βοή. Ο κόσµος έχει παράπονα από την κυβέρνησή µας –εδώ στη Θεσσαλία είχαµε τις πληµµύρες και τον σεισµό- µε τις πληγές να µην έχουν ακόµη κλείσει. Κερασάκι στην τούρτα των παραπόνων οι κακές πληρωµές αποζηµιώσεων και επιδοτήσεων. Χρειάζονται ταχύτερα ανακλαστικά πριν να είναι αργά. ∆υστυχώς, η πολυδιάσπαση, το µπάχαλο στην αντιπολίτευση, που τροφοδοτεί διαρκώς την παραπολιτική και η απουσία ουσιαστικής κριτικής δεν βοηθά και την κυβέρνηση για να γίνει καλύτερη..».

  • Στον «πάγο» έχει βάλει η πανώλη τις όποιες συζητήσεις για συµβόλαια στο πρόβειο γάλα, τουλάχιστον έως το τέλος Σεπτεµβρίου. Όσο το τοπίο δεν ξεκαθαρίζει από το µέτωπο των µέτρων για την εκρίζωση της ασθένειας, δύσκολα θα ξεκινήσουν επαφές για συµφωνίες.
  • Όπως έλεγε στη στήλη γνωστός τυροκόµος «ποιος θα πάει να δώσει οποιαδήποτε  προκαταβολή σε κτηνοτρόφο για να κλείσει το γάλα του, όταν υπάρχει πάντα ο κίνδυνος το κοπάδι του τελευταίου να προσβληθεί και να πάει για σφάξιµο;
  • Σε µια τέτοια περίπτωση πώς θα επιστραφούν αυτά τα χρήµατα;». ∆ικαιολογηµένη ανησυχία…
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία