BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Πες µας τι πίνεις και δεν µας δίνεις

Άλλο να παίζεις άµυνα κι άλλο... η µπάλα στην κερκίδα!

983-argosxolos

37
0

Να ‘χαµε να λέγαµε οι παλινωδίες µε το σύστηµα πληρωµών. Ευτυχώς ήρθε και η ανακοίνωση του υπουργού της πλατείας ότι µπαίνει επόπτης στη ∆οµοκού, για ένα 12µηνο για να ισιώσουν τα πράγµατα [σ.σ λέµε τώρα]. Αν µη τι άλλο η επιτήρηση, που κατά τον προηγούµενο ένοικο της Βάθη δεν ήταν επιτήρηση από την Κοµισιόν, τέθηκε και επισήµως µε την άρση της διαπίστευσης και πρέπει να διορθωθεί ό,τι… διορθώνεται. Κατά τα λοιπά, λέει, «δεν διαταράσσεται η λειτουργία του οργανισµού, που συνεχίζει απρόσκοπτα και αδιάλειπτα τις πληρωµές όλων των καθεστώτων, χωρίς κανένα πρόβληµα». Τουτέστιν, τι ώραια τι καλά, σκίζει η βάρκα τα νερά.

  • Έσπευσαν οι εκτιµητές του ΕΛΓΑ στα χωριά της Ελασσόνας και σε άλλες περιοχές της χώρας µετά το χαλάζι του περασµένου Σαββατοκύριακου. Τώρα για τις αποζηµιώσεις, αυτό είναι άλλο θέµα. ∆είτε µε τον Ντάνιελ, που έκλεισε χρόνος, και δεν έχουν έρθει ακόµη.
  • Τι να σου κάνει και ο οργανισµός, που ακόµη δεν έχει δει την αναµόρφωση του και από την άλλη παλεύει και µε λιγότερο προσωπικό. Από 565 εργαζοµένους το 2019 µειώθηκαν στους 355 σήµερα.
  • Φέτος, ούτε στην ∆ΕΘ, ειπώθηκε κάτι. Αφού σου λέει δεν πουλάει το θέµα. Τουναντίον, πιο πιασάρικο τα θερµοκήπια και οι επενδυτές

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου

16-09-2024 20:40ΡΟΖΑΛΙΝΤΑ

Ευχαριστώ πολύ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Loan Company. Καταλαβαίνω γιατί η εταιρεία σας έχει βαθμολογία BBB A+. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους όσους προτείνουν την ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Loan Company, είναι απίστευτα Για όλα τα αγροτικά, κτηνοτροφικά και αλιευτικά προβλήματα, επικοινωνήστε με την εταιρεία δανεισμού τους Πρέπει όλοι να πάτε να τον δείτε τώρα και να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω email: kikivas86@gmail.com, σέβεται αυστηρά τη δέσμευσή τους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία