BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Τραβάει µια κόκκινη γραµµή και σβήνει δάνεια που ‘χαν λάθος διαδροµή

Την επόµενη φορά θα του πούµε να περάσει και από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

argosxolos-984

57
0

Αποφασισµένος εµφανίστηκε ο υπουργός της πλατείας από τη Βουλή για διορθώσεις στον πρωτογενή που θα απαλλάξουν τον αγροτικό κόσµο από τα βάρη του παρελθόντος όπως τα κόκκινα δάνεια «τα οποία ήταν µια θηλειά στο λαιµό 21.000 αγροτών και πάνω από 700 συνεταιρισµών[…] µε µια, όσο γίνεται, πιο γενναία ρύθµιση θα δοθεί τέλος στην οµηρία ανθρώπων που έτυχε να µπλεχτούν σε έναν συνεταιρισµό και η περιουσία τους είναι ακόµα δεσµευµένη, αλλά και σε αγρότες, που για µια δύο χρονιές δεν πήγε καλά η παραγωγική διαδικασία και είναι υπό τον βρόγχο ενός κόκκινου δανείου».

  • Στην επιστολή των καθηκόντων του νέου Επιτρόπου Γεωργίας, Κρίστοφ Χάνσεν η πρόεδρος της Κοµισιόν αφήνει ένα ευρύ περιθώριο ελιγµών για την ατζέντα απλούστευσης της ΚΑΠ, συµπεριλαµβανοµένης της εξεύρεσης τρόπων µόχλευσης ιδιωτικής χρηµατοδότησης.
  • Όπως και να ‘χει στο Ευρωκοινοβούλιο για να «σφραγίσει» τη θέση πρέπει να δείξει αν θα πάρει κατά γράµµα το κείµενο µε τα συµπεράσµατα και την έκθεση του στρατηγικού για την ΚΑΠ.
  • Ή αν θα δείξει αυτονοµία εφαρµόζοντας το δικό του όραµα ως αγροτόπαιδο, ενσωµατώνοντας τις συστάσεις Ντράγκι για τις ανάγκες ανταγωνιστικότητας του κλάδου.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία