BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ο αλχημιστής και η μαύρη τρύπα πληρωμών

"Δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουμε την ομαλή ροή των κοινοτικών ενισχύσεων προς τους αγρότες...", ό,τι χάσανε, χάσανε!

48_227

83
3

Ξέρει άραγε κανείς, τι θα γίνει τελικά µε τα πλέον των 87 εκατ. ευρώ της εξόφλησης των άµεσων ενισχύσεων της ενιαίας που δεν έχουν ακόµα πιστωθεί στους λογαριασµούς των δικαιούχων; Πάντως, ο υπουργός της πλατείας λέει «µην ανησυχείτε» οι πληρωµές θα γίνουν κανονικά προς τους παραγωγούς που τις δικαιούνται. Για την ώρα µαζεύουν τα αχρεωστήτως καταβληθέντα που αφορούν 52,3 εκατ. και δόθηκαν κατά λάθος από τον οργανισµό της ∆οµοκού, που σφυρίζει κλέφτικα. Με τόσα κι άλλα τόσα που έχουν γίνει δεν αποκλείεται αυτή η γραµµή… επιστροφής να επινοήθηκε για να κλείσει η πρώτη µαύρη τρύπα των πληρωµών.

ΥΒΡΙΔΙΑ 

  • Πραγµατικό πάρτι γίνεται µε τις ελληνοποιήσεις εισαγόµενου µελιού και µάλιστα αµφιβόλου ποιότητας, εάν ισχύουν όσα µεταφέρθηκαν στη στήλη
    από φορείς του κλάδου.
  • «Σε 1 τόνο από αυτά τα ζουµιά που έρχονται από την Κίνα, την Ουκρανία και τη Γερµανία, αν αναµείξεις δύο κιλά ελληνικό µέλι, στις γυρεοσκοπικές αναλύσεις το αποτέλεσµα που θα βγει θα δείχνει ελληνικό µέλι», µας ειπώθηκε και µείναµε ενεοί.
  •  Οι παραχαράχτες ξέρουν τη δύναµη που κρύβει το του γνήσιο ελληνικό µέλι, και δεν διστάζουν να εξαπατήσουν το καταναλωτικό κοινό, στο βωµό του κέρδους.
Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία