
Εκεί, η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, διοργάνωσε για 2η συνεχόμενη χρονιά, μια εκδήλωση αφιερωμένη στη Μπύρα, στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA, στην οποία μεγάλες ζυθοποιίες της χώρας μας και μικροζυθοποιεία από διάφορα σημεία της Ελλάδας, συναντήθηκαν για να μοιραστούν τις απόψεις και τις ιδέες τους, αλλά και τις τοπικές και διεθνείς τάσεις που επικρατούν στην αγορά της μπύρας.
Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τον ευρύτερο κλάδο της ζυθοποιίας, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών της μαζικής εστίασης, του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και του εξειδικευμένου κοινού που επισκέπτονται την έκθεση.
Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή εκδήλωση είχε ως στόχο την παροχή ενημέρωσης προς τους επαγγελματίες του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου, συστήνοντας μεθόδους και διαδικασίες που μπορεί να ακολουθήσει ένας επιχειρηματίας για το στήσιμο του δικού του μικροζυθοποιείου, αλλά και προτάσεις σχετικά με το στήσιμο και τη λειτουργία ενός πετυχημένου beer outlet.
Φωτογραφίες: Γεωργία Καραμαλή