
Στο Ελληνικό περίπτερο οι επισκέπτες -αγοραστές, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του κλάδου, δημοσιογράφοι, από όλον τον κόσμο- είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) και τα προϊόντα των εταιριών-μελών της που συμμετείχαν φέτος στην έκθεση, καθώς και να απολαύσουν φρέσκο ελληνικό ψάρι, παραγωγής των εταιριών-μελών, σε πρωτότυπες συνταγές που δημιούργησε, ειδικά για το κοινό αυτό, ο διακεκριμένος σεφ Κωνσταντίνος Βασάλος και οι συνεργάτες του.
Το περίπτερο “Fish from Greece”τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Αργύρης Μακρής, Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στην Ε.Ε., Μαρίνα Πέτρου, Προϊσταμένη της Γεν. Διεύθυνσης Αλιείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αναστάσιος Παπαθωμάς, Εμπορικός Ακόλουθος της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βέλγιο, Ειρήνη Κωνσταντινίδου, εκπρόσωπος του Αντιπροσωπευτικού Γραφείου Βρυξελλών της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε) και Βαρβάρα Λαλιώτου, εκπρόσωπος της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στην Ε.Ε.
Σταθερά προσηλωμένη στον στόχο της για την ενίσχυση της ηγετικής θέσης της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στην παγκόσμια αγορά, μέσω της εξωστρέφειας και με διεθνή προσανατολισμό, η ΕΛΟΠΥ σχεδίασε το 2018, και έκτοτε αναπτύσσει και εφαρμόζει με συνέπεια, το συλλογικό σήμα “Fish from Greece” (στα ελληνικά, “Ελληνικό Ψάρι”), την ενιαία εθνική ταυτότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα που παράγουν τα 21 μέλη της, με την οποία παρουσιάστηκε και στη SEAFOOD EXPO στις Βρυξέλλες.