BACK TO
TOP
Branding

Είσοδος FrieslandCampina στην κατηγορία σκληρών τυριών με τη σειρά Parrano

H FrieslandCampina Hellas μπαίνει στην κατηγορία των Σκληρών Τυριών, λανσάροντας τη νέα σειρά μακράς ωρίμανσης Parrano Robusto.

maxresdefault__1__11

6
0

To Parrano, ένα σκληρό τυρί μακράς ωρίμανσης 9 μηνών, βραβευμένο για την μοναδική συνταγή Robusto, συνδυάζει την πλούσια γεύση των σκληρών τυριών με το τέλειο λιώσιμο. Παρασκευάζεται από 100% αγελαδινό γάλα, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές. Η μοναδικότητα της συνταγής και γεύσης του Parrano Robusto είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμη, καθώς φέρει τη διάκριση «Super Gold» στα World Cheese Awards 2021-2022 ανάμεσα σε 4.000 συνταγές τυριών από πάνω από 40 χώρες. Το προϊόν διατίθεται σε τρεις premium συσκευασίες, στον πάγκο αλλά και στο ράφι των ψυγείων των super market. Το Parrano μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε πιάτο, τριμμένο, μέσα στο φαγητό ή πάνω από αυτό, σε σαλάτες, αλλά και σκέτο σε πλατό.

Υπενθυμίζεται ότι η FrieslandCampina είναι μία συνεταιριστική εταιρεία με μακρά ιστορία 150 χρόνων. Με τζίρο που ανέρχεται στα 14,1 δις ευρώ, η Friesland Campina συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, που επεξεργάζεται σχεδόν 10 δισ. κιλά, με 15.137 μέλη-κτηνοτρόφους, 21.715 εργαζόμενους, γραφεία σε 30 χώρες και εξαγωγές σε περισσότερες από 100 χώρες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία