BACK TO
TOP
Branding

Η Greenyard εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο της με vegan παγωτό

H Greenyard Group, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των νωπών προϊόντων, ανακοίνωσε την εξαγορά της Crème de la Crème, μιας βελγικής εταιρείας παραγωγής παγωτών χωρίς γαλακτοκομικά και κατεψυγμένων σνακ φυτικής προέλευσης.

crem-de-la-creme-prague

28
0
Η Greenyard έκανε το ντεμπούτο της στον κλάδο των παγωτών φυτικής προέλευσης τον περασμένο Μάιο όταν αγόρασε την ιταλική εταιρεία παραγωγής παγωτού Gigi. 

Τώρα με την εξαγορά της Crème de la Crème, εμπλουτίζει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της. Η προσθήκη των πάνω από 25 ετών εμπειρίας της Crème de la Crème στην παραγωγή κατεψυγμένων επιδορπίων και σνακ χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα αναδεικνύεται ως κινητήρια δύναμη για την Greenyard, βοηθώντας την εταιρεία να μετασχηματίσει την κατηγορία. 

Καθαρό παγωτό φυτικής προέλευση
 

«Είμαστε χαρούμενοι που ενσωματώνουμε την ομάδα της Crème de la Crème στην οικογένεια της Greenyard και ενισχύουμε τη γνώση και την παραγωγική μας ικανότητα στην παρασκευή παγωτού από φυτικά προϊόντα, εδώ στο Βέλγιο,» σχολίασε ο Francis Kint, διευθύνων σύμβουλος της Greenyard.

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα υπάρξει αυξανόμενη ζήτηση για νόστιμα, υγιεινά, φυτικά σνακ και απολαυστικά προϊόντα. Η επιχείρηση ενσωματώνεται άψογα στην ευρωπαϊκή αλυσίδα παγωτών της Greenyard και στην παγκόσμια πρόσβασή μας στους μεγαλύτερους λιανοπωλητές.»



Καινοτόμες βλέψεις για τον κλάδο του vegan παγωτού  

Η Greenyard ανακοίνωσε την πρόθεσή της να «να διαταράξει» την κατηγορία των κατεψυγμένων σνακ με τις πρόσφατες εξαγορές της, καθώς ο κλάδος αναμένεται να αυξηθεί σε CAGR 6,2% από τώρα έως το 2030. 

«Η αυξανόμενη δυσανεξία στη λακτόζη και οι διατροφικοί τρόποι ζωής χωρίς γλουτένη αναμένεται να ενισχύσουν τη ζήτηση για προϊόντα που προσφέρουν λύσεις και θα αποτελέσουν έναν από τους κύριους μοχλούς ανάπτυξης αυτής της κατηγορίας», δήλωσε η εταιρεία. 

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο Ρικ Τσβέγκερς, Διευθύνων Σύμβουλος της Crème de la Crème, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η επιχείρηση θα εξελιχθεί υπό την αιγίδα της Greenyard, επωφελούμενη από τις παγκόσμιες εμπορικές επαφές της.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία