BACK TO
TOP
Branding

Η μπύρα Νήσος στο «World of Beer Festival» στις 10 Μαΐου

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ θα συμμετέχει στο World of Beer Festival, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Μαΐου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για το πρώτο, επίσημο, μεγάλο φεστιβάλ μπύρας στην Ελλάδα, αφιερωμένο στον μαγευτικό κόσμο της μπύρας, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.

mpira-nisosjpg

37
0

Ως ενεργό μέλος της Ένωσης, η γεννημένη στην Τήνο και πολυβραβευμένη μπύρα ΝΗΣΟΣ, θα συμμετέχει στο World of Beer Festival, στο περίπτερο #57, ευελπιστώντας να σας «ταξιδέψει» στις Κυκλάδες και όχι μόνο…

Τόσο μέσα από την ΝΗΣΟΣ Pilsner, που αποτελεί τη «ναυαρχίδα» του brand, όσο και μέσα από τις εξειδικευμένες προτάσεις  που διαθέτει η ΝΗΣΟΣ σας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψετε, το γιατί η ΝΗΣΟΣ αποτελεί πρεσβευτή ποιότητας όχι μόνο για τον τόπο της, αλλά και για τη χώρα μας.

Οι ΝΗΣΟΣ Pilsner, All Day Organic και χωρίς γλουτένη, Θολή, Αποκάλυψη και 7 Μποφόρ ξεκινούν από την Τήνο και ταξιδεύουν στις Κυκλάδες, στα νησιά μας, σε όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο αποτελώντας ιδανικό συνδυασμό για την ελληνική, μεσογειακή γαστρονομία και συντροφιά για τις καλύτερες μας στιγμές.

Δεν έχετε, παρά να μας επισκεφθείτε, και να απολαύσετε τη γεύση και τον αέρα των Κυκλάδων στην καρδιά της Αθήνας!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία