BACK TO
TOP
Branding

Δύο «φρέσκες» μπύρες για τους λάτρεις του είδους φέρνει η Alea Brewing Co.

Οι µπύρες της Alea διατίθενται µόνο σε βαρέλι και κουτάκι και ο Head Brewer της Alea χαρακτηρίζει αυτή την επιλογή μονόδρομο, καθώς το αλουμινένιο κουτάκι εξασφαλίζει ότι η μπύρα θα φτάσει αναλλοίωτη στο κοινό.

crop

143
0

Alea Brewing X Sourmena Brew Μπάρλεϋ Easy IPA

Η νέα μόνιμη προσθήκη στην οικογένεια της Alea Brewing Co. είναι η «Μπάρλεϋ», μια easy IPA (session IPA) με 4.5% αλκοόλ. Αυτή η μπύρα είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Sourmena Brew και έρχεται να προσφέρει μια φρέσκια και δροσερή επιλογή για τους λάτρεις της μπύρας.

Η Μπάρλεϋ χαρακτηρίζεται από φανταστικά αρώματα που συνδυάζουν μια μίξη τροπικών φρούτων και ροδάκινου, χάρη στους λυκίσκους Galaxy και Styrian Wolf.Με ελαφρύ σώμα και χαρακτηριστική πικράδα αυτή η μπύρα είναι χυμώδης και δροσερή σαν τις πρώτες μέρες της άνοιξης!

Η δημιουργία είναι αφιερωμένη στη σκυλίσια ζωή που θα θέλαμε να κάνουμε. Κυκλοφορεί σε 500ml κουτάκι, καθώς και σε βαρέλι, προσφέροντας επιλογές για κάθε περίσταση.



Alea Time Paradox

Δεύτερη κυκλοφορία για τον μήνα Μάιο αποτελεί η νέα μπύρα στη σειρά των Παράδοξων της Alea Brewing Co. που λέγεται “Time Paradox”!

Θολή με κίτρινο χρώμα στα 7% αλκοόλ, γεμάτο σώμα, με μια μυρωδιά που “σπάει μύτη” από τις άφθονες ποσότητες των λυκίσκων Mosaic, Centennial & Vic Secret! Κυκλοφορεί αντίστοιχα σε 500ml κουτάκι + βαρέλι.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία