BACK TO
TOP
Branding

Έδωσαν γεύση στο γαστρονομικό φεστιβάλ Στερεάς Ελλάδας τα κοτόπουλα Αγγελάκης

Τα κοτόπουλα Αγγελάκης πρωταγωνίστησαν στο μαγειρικό-γαστρονομικό φεστιβάλ που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας, από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου, στην παραλία της Χαλκίδας, με τίτλο «Πάρε μια γεύση».

φεστιβαλ_γαστρονομιας

9
0

Το φεστιβάλ περιλάμβανε έκθεση αγροδιατροφικών προϊόντων από τη  Στερεά Ελλάδα,  γνωριμία με τοπικούς παραγωγούς, δράσεις γευσιγνωσίας, οινογνωσίας και μανιταρογνωσίας και φυσικά συνταγές με αυθεντικές ελληνικές, ευβοϊκές γεύσεις.

Οι σεφ Ιάκωβος Απέργης και Σπύρος Ασημάκης ετοίμασαν λαχταριστές και δημιουργικές συνταγές με προϊόντα Αγγελάκης, όπως κεφτεδάκια με σάλτσα σύκου και καραμελωμένο φιλέτο μπούτι Ελαιοπουλάκι με μέλι, μπύρα και μυρωδικά, κλέβοντας τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Αγγελάκης είναι μία από πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες πτηνοτροφικών προϊόντων στη χώρα μας και μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον Νομό Ευβοίας, απασχολώντας συνολικά πάνω από 200 εργαζόμενους. Η εταιρεία Αγγελάκης, για περισσότερα από 60 χρόνια, στηρίζει ενεργά και ουσιαστικά τον τόπο της και είναι πάντα παρούσα σε εκδηλώσεις που προωθούν και αναδεικνύουν τις παραδόσεις, τις γεύσεις και τα προϊόντα της Εύβοιας, ταξιδεύοντάς τα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία