BACK TO
TOP
Branding

Από το Κολυμβάρι Χανίων στην κορυφή του κόσμου

Η ιστορία της Terra Creta είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κρητική γη και τους ανθρώπους της. Το ελαιόλαδο δεν είναι απλά ένα προϊόν, αλλά ένα πολύτιμο αγαθό που αντικατοπτρίζει την ψυχή του τόπου.

photo1_7

24
0

Η εταιρεία, τιμώντας αυτή την κληρονομιά, παρασκευάζει προϊόντα που κυριαρχούν σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελώντας τον πιο πολυβραβευμένο παραγωγό ελληνικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου Κορωνέικης ποικιλίας στον κόσμο (σύμφωνα με το EVOO World Ranking).  Το Terra Creta Grand Cru, μονοποικιλιακό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο διακρίνεται κάθε χρόνο από το 2020 έως σήμερα, ως το Νο1 εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κορωνέικης ποικιλίας στον κόσμο, από τον ίδιο φορέα.

Με έμπνευση την Ελιά των Βουβών, μία από τις αρχαιότερες ελιές στον κόσμο, που ριζώνει εδώ και χιλιετίες δίπλα στο ιδιόκτητο ελαιοποιείο της εταιρείας στο Κολυμβάρι Χανίων, η Terra Creta συνεχίζει την καλλιέργεια με σεβασμό στη γη και στα δέντρα, πιστή στη δέσμευση όχι απλά για το καλύτερο, αλλά για το εξαιρετικό. Με την εγγύηση της Ακαδημίας Ελιάς Terra Creta που επισφραγίζει την άρρηκτη σχέση της εταιρείας με τους κρητικούς παραγωγούς, επιτυγχάνει το όραμά της για ποιοτική ελαιοκαλλιέργεια μέσα από τη χρήση βιώσιμων πρακτικών.

Παράλληλα, διατηρώντας το δικό της υπερσύγχρονο ελαιοποιείο, η Terra Creta διασφαλίζει την αμέριστη φροντίδα σε όλα τα στάδια, ανάγοντας την ελαιοποίηση σε υψηλή τέχνη. Η ελαιοποίηση γίνεται μέσα σε 12 μόνο ώρες από την παραλαβή στο ελαιοποιείο έως την έκθλιψη, έτσι ώστε ο καρπός να κρατά τη φρεσκάδα του, δίνοντας ένα προϊόν με εξαιρετικό γευστικό προφίλ και με όλα του τα αρώματα.

Τη δέσμευση για ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν, συμπληρώνουν η εξειδίκευση της Terra Creta να παράγει μόνο 100% ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και να το συσκευάζει μόνο σε γυάλινες ή μεταλλικές συσκευασίες ώστε να διατηρούνται τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του.

Με όλους αυτούς τους τρόπους, η Terra Creta εφαρμόζει ένα αξιακό σύστημα που αντιπροσωπεύει τον σεβασμό στον αιώνιο καρπό της ελιάς και την αγάπη για τη ζωή, με στόχο να απολαμβάνουμε το αυθεντικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο όπως πρέπει να είναι. Η Terra Creta, με την ενίσχυση της παρουσίας της ευρέως στο λιανεμπόριο, επιχειρεί να εδραιώσει και πάλι την ποιότητα και τη γεύση ως κύρια κριτήρια επιλογής ελαιόλαδου.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία