BACK TO
TOP
Branding

Τριπλή διάκριση για τα χειροποίητα βοτανικά μίγματα του Grizo & Prasino στα Great Taste Awards

Το τρία στα τρία έκανε το Grizo & Prasino στα Great Taste Awards, καθώς και τα 3 χειροποίητα βοτανικά μίγματα που στάλθηκαν προς αξιολόγηση βραβεύτηκαν, αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης και την μοναδικότητα των γευστικών συνδυασμών.

great-taste-awards-2024

40
0

Αναλυτικά, οι διακρίσεις γαι το Grizo & Prasino:

  • Lemoninja: Το δροσερό μας μείγμα με δυόσμο, λουίζα και λεμόνι απέσπασε το κορυφαίο βραβείο των 3 αστεριών, κατατάσσοντας το ανάμεσα στα καλύτερα προϊόντα του διαγωνισμού. Από τα 13.672 προϊόντα που συμμετείχαν, μόνο 266 απέσπασαν αυτή τη διάκριση, καθιστώντας το Lemoninja πραγματικά ξεχωριστό!

  • Mantarili: Το γλυκό αγχολυτικό μας μείγμα με χαμομήλι, μελισσόχορτο και μανταρίνι βραβεύτηκε με 2 αστέρια, αποδεικνύοντας ότι οι ευεργετικές ιδιότητες και η εξαιρετική γεύση μπορούν να βρεθούν ταυτόχρονα σε μια κούπα.

  • Strawberry Tsatsatsa: Το best seller μας με δυόσμο, φράουλα, δενδρολίβανο, ιβίσκο και παντζάρι, απέσπασε επίσης 2 αστέρια, ξεχωρίζοντας για την καινοτομία και την πλούσια βοτανική του γεύση.

Τα Great Taste Awards είναι ο πιο γνωστός διεθνής διαγωνισμός, καθώς η αξιολόγηση των προϊόντων γίνεται με τυφλή γευσιγνωσία από κριτές που βασίζονται αποκλειστικά στη γεύση και την ποιότητα. 

"Η τριπλή αυτή διάκριση αποτελεί για εμάς πηγή χαράς και έμπνευσης να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα καλύτερα της θρακιώτικης γης και γιατί όχι; Να τα εξάγουμε κιόλας", σημειώνει με νόημα η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία