BACK TO
TOP
Branding

Βγάζει «τη σούπα» από την εταιρική της ονομασία η Cambell’s

Η 155χρονη Campbell Soup σχεδιάζει να αφαιρέσει τη «σούπα» από την εταιρική της επωνυμία και να μετονομαστεί σε«The Campbell's Company», καθώς μεγάλη μερίδα καταναλωτών γυρίζει την πλάτη στις έτοιμες για σερβίρισμα σούπες και αναζητά άλλα σνακ.

0b3734a0-6ff6-11ef-b47c-d795b9b2b0ee

20
0

Η αλλαγή του ονόματος υπόκειται σε έγκριση των μετόχων στην ετήσια συνέλευση της εταιρείας τον Νοέμβριο. Αν και η σούπα είναι σημαντικό μέρος της επιχείρησης της Campbell, αποτελεί πλέον ένα μικρότερο μέρος των πωλήσεών της, δήλωσε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου ο διευθύνων σύμβουλος Mark Clouse, σε μια κίνηση που συμβολίζει τη στροφή της εταιρείας σε άλλα συσκευασμένα τρόφιμα, όπως σάλτσες σε βάζα, τα σνακ Rao και Goldfish, τα ποτά V8, κλπ. «Σήμερα είμαστε πολύ περισσότερα από σούπα», είπε. Σημειωτέον, η εταιρεία Campbell's ήταν η πρώτη που πούλησε κονσέρβα σούπα πριν από περισσότερο από έναν αιώνα. Τα κουτάκια της εταιρείας αργότερα παρουσιάστηκαν στην εμβληματική ποπ αρτ από τον Andy Warhol.

Για να ανταποκριθεί στις οικονομικές οδηγίες, η εταιρεία θα απαιτήσει οι πωλήσεις σούπας να παραμείνουν σταθερές, είπε ο Clouse. Τα στελέχη της Campbell δήλωσαν, ωστόσο, ότι καθώς ο πληθυσμός των ΗΠΑ γερνάει, οι πωλήσεις σούπας μπορεί να αυξηθούν επειδή οι ηλικιωμένοι τρώνε περισσότερη σούπα από τις νεότερες γενιές.

Η Campbell's εστιάζει στα σνακ Goldfish για ανάπτυξη και αναμένει ότι οι ψαροκροκέτες θα γίνουν η μεγαλύτερη μάρκα της μέχρι το οικονομικό έτος 2027, δήλωσαν στελέχη.

Πρόγραμμα εξοικονόμησης κόστους

Η Campbell ξεκινά ένα πρόγραμμα εξοικονόμησης κόστους 250 εκατομμυρίων δολαρίων (226,40 εκατομμυρίων ευρώ) που λέει ότι θα τη βοηθήσει να αυξήσει τα κέρδη της.

«Είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε σελίδα και να εισέλθουμε σε ένα νέο κεφάλαιο όπου χτίζουμε το μεταμορφωμένο χαρτοφυλάκιο της Campbell, με ισχυρή ομάδα, ευθυγραμμισμένους στόχους-πρότυπα για τι ισχυρές επιδόσεις στη βιομηχανία τροφίμων», σημείωσε ο Mark Clouse.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία