BACK TO
TOP
Branding

Σημαντικές διακρίσεις στον ΑΠΣΙ Πίνδος για τα προϊόντα του

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ, ο μεγαλύτερος συνεταιρισμός της Ελλάδας και ηγέτης στον κλάδο της πτηνοτροφίας, κατέκτησε σημαντικές διακρίσεις σε κορυφαίες διοργανώσεις βραβείων χάρη στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων του. Στα φετινά Packaging Awards, Environmental Awards και Supermarket Awards, η ΠΙΝΔΟΣ διακρίθηκε για τη συμβολή της στην κυκλική οικονομία, τις πρωτοποριακές συσκευασίες και τη δέσμευσή της στην αειφόρο ανάπτυξη.

2024_10_17_DT__PINDOS_Environmental_Awards_2024_02

11
0

Συγκεκριμένα, στα Packaging Awards 2024, η ΠΙΝΔΟΣ απέσπασε το GOLD βραβείο στην κατηγορία “Food and Beverage”, χάρη στις καινοτόμες συσκευασίες της, οι οποίες προωθούν τη βιωσιμότητα και μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η ΠΙΝΔΟΣ πρωτοπορεί στον κλάδο της με τη χρήση συσκευασιών που περιέχουν 30% ανακυκλωμένο πλαστικό r-Pet και είναι η πρώτη στην Ελλάδα που διαθέτει νωπό κρέας κοτόπουλου σε χάρτινες συσκευασίες, μειώνοντας κατά 93% τη χρήση πλαστικού.



Ο κ. Ελισσαίος Χατζηπέτρος Key Account του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ παραλαμβάνει το βραβείο

Επιπλέον, απέσπασε το SILVER βραβείο στην κατηγορία “Consumer Convenience New Brand” για το νέο προϊόν της σειράς «Chicken Gourmet», το οποίο προσφέρει έναν μοναδικό γαστρονομικό συνδυασμό μαριναρισμένων προϊόντων κοτόπουλου υψηλής διατροφικής αξίας και νοστιμιάς, καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

Η ΠΙΝΔΟΣ τιμήθηκε με το GOLD βραβείο στην κατηγορία «Κυκλική Οικονομία» στα Environmental Awards 2024, για την πρωτοποριακή της προσέγγιση στην αειφορία και τη διαχείριση αποβλήτων. Ο Συνεταιρισμός εφαρμόζει μεθόδους κυκλικής οικονομίας, ανακυκλώνει αποτελεσματικά και αξιοποιεί τα απόβλητα, ενσωματώνοντας τις πλέον σύγχρονες διαδικασίες ανακύκλωσης, όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ΠΙΝΔΟΣ αποτελεί πρότυπο στον τομέα αυτό, συμβάλλοντας καθοριστικά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της Ηπείρου.



Ο κ. Βασίλης Μητρόπουλος, Αναπληρωτής Διευθυντής Πωλήσεων Retail του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ παραλαμβάνει τα βραβεία.

Στα Supermarket Awards 2024, η ΠΙΝΔΟΣ κατέκτησε το SILVER βραβείο στην κατηγορία «Νέα Συσκευασία» για τα προϊόντα κοτόπουλου ελεύθερης βοσκής, τα οποία παρουσιάζονται σε νέες, φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες, 100% ανακυκλώσιμες. Η πρωτοβουλία αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση της ΠΙΝΔΟΣ για συνεχή καινοτομία και τη συμβολή της στην αειφόρο ανάπτυξη.

Η Ελευθερία Μασούρα, Head of Marketing & Επικοινωνίας του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, δήλωσε: «Η ΠΙΝΔΟΣ παραμένει προσηλωμένη στις αξίες της βιωσιμότητας και της καινοτομίας, διατηρώντας την ποιότητα και τη γεύση των προϊόντων της σε υψηλό επίπεδο. Τα βραβεία αυτά αποτελούν επιβεβαίωση της προσπάθειάς μας να δημιουργούμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, ενώ παράλληλα προστατεύουμε το περιβάλλον

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ θα συνεχίσει να παρέχει στους καταναλωτές του προϊόντα υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον και τις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης.\

Στην κεντρική φωτογραφία: Η κ. Ελευθερία Μασούρα, Head of Marketing & Επικοινωνίας του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ παραλαμβάνει το βραβείο

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία