BACK TO
TOP
Branding

Σειρά γαλακτοκομικών με υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης από Lactalis

Μια νέα σειρά γαλακτοκομικών με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη λανσάρει για την επωνυμία Lindahls η Lactalis UΚ & Ireland, ανταποκρινόμενη στην υψηλή ζήτηση της αγοράς για τέτοιου είδους προϊόντα

8a42ce_59466014d1074891b90b6fcb10a9a41e_mv2

11
0

Μεταξύ άλλων, στη σειρά περιλαμβάνονται κατά τη Lactalis ελληνικά τυριά, τυρί κότατζ, φέτες gouda και quark, με χαμηλά λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «έχει ως στόχο κατά κύριο λόγο καταναλωτές ηλικίας 45 ετών και άνω, που γυμνάζονται τακτικά και αναζητούν πρωτεΐνη για να επιτύχουν απώλεια βάρους και να συντηρήσουν τη μυϊκή τους μάζα.

Πέρα από τυροκομικά προϊόντα στη σειρά εμπεριέχονται και δύον νέα προϊόντα πρωτεϊνούχου γάλακτος χωρίς λιπαρά, με γεύση και κολλαγόνο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία