BACK TO
TOP
Branding

Σημείο αναφοράς στην Food Expo η ΑΠΣΙ Πίνδος

Με αφοσίωση στην ποιότητα, σεβασμό στην παράδοση και βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις στη Food Expo 2025, που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 10 Μαρτίου. Ο Συνεταιρισμός, πρωταγωνιστής της ελληνικής πτηνοτροφίας επί σειρά δεκαετιών, απέδειξε για ακόμα μία φορά γιατί το όνομά του είναι συνώνυμο της εμπιστοσύνης, της γεύσης και της καινοτομίας.

2025_03_19_DT__PINDOS_Food_Expo__3_

33
0

Ένα περίπτερο, μια εμπειρία γεύσης και ποιότητας

Στο Hall 2, το περίπτερο της ΠΙΝΔΟΣ αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πλήρη γκάμα προϊόντων του, μεταξύ των οποίων και το μοναδικό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής. Τα κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ εκτρέφονται σε μικρές ορεινές φάρμες του Ν. Ιωαννίνων, σε υψόμετρο άνω των 700μ. , για χρονικό διάστημα άνω των 65 ημερών και προστατεύονται από Εθνικό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας. Τρέφονται με 100% φυτικές πιστοποιημένες τροφές, από τον κρατικό φορέα AGROCERT, με το καλαμπόκι να καλύπτει το υψηλότερο ποσοστό των τροφών αυτών (65%), προσδίδοντάς τους το χαρακτηριστικό έντονο κίτρινο χρώμα, το οποίο διατηρείται και μετά το μαγείρεμα.

Γαστρονομικές καινοτομίες με βάση το κοτόπουλο

Η ΠΙΝΔΟΣ παρουσίασε στη Food Expo 2025 μια σειρά από καινοτόμες προτάσεις κοτόπουλου που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή:

-Έτοιμα ψημένα προϊόντα, όπως κοτομπουκιές, μπιφτέκια, σνίτσελ, φιλετάκια και γύρος, που ξεχωρίζουν για την ευκολία στην προετοιμασία και την υψηλή διατροφική τους αξία, την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη! Και όλα αυτά χωρίς συντηρητικά!

-Μαριναρισμένα κομμάτια κοτόπουλου, εμπνευσμένα από παραδοσιακές συνταγές της Ηπείρου, που συνδυάζουν αγνά βότανα και μπαχαρικά της περιοχής με τη γεύση και τη θρεπτική αξία του ελληνικού κοτόπουλου.

-Σειρά αλλαντικών από 100% ελληνικό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, που φέρνει την επανάσταση στον χώρο της υγιεινής διατροφής, προσφέροντας υψηλή πρωτεΐνη και χαμηλά λιπαρά, χωρίς γλουτένη και συντηρητικά.

Ηπειρώτικα Αυγά ΠΙΝΔΟΣ: Αγνά, ποιοτικά, απολαυστικά

Ξεχωριστή θέση στο περίπτερο κατείχαν τα Ηπειρώτικα Αυγά ΠΙΝΔΟΣ, τα οποία ξεχώρισαν για την ποικιλία, την ασύγκριτη ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία, κερδίζοντας τους επισκέπτες του περιπτέρου. Με βασικό άξονα την τεχνογνωσία και τη συνεχή εξέλιξη, προσφέρουν αυγά άριστης ποιότητας από την Ήπειρο σε όλη τη χώρα, ενώ η παραγωγική διαδικασία τους είναι πλήρως πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ISO 22000:2005. Παράλληλα, το εκτενές portfolio τους επιβεβαιώνει τη δέσμευση της ΠΙΝΔΟΣ στην ποιότητα, με αυστηρούς καθημερινούς ελέγχους που διασφαλίζουν αγνά, ποιοτικά και απολαυστικά προϊόντα.

Live Cooking Show: Μια γαστρονομική εμπειρία

Κατά τη διάρκεια της Food Expo 2025, το περίπτερο της ΠΙΝΔΟΣ μετατράπηκε σε σημείο γαστρονομικής έμπνευσης, χαρίζοντας στους επισκέπτες μια ανεπανάληπτη εμπειρία μέσα από ένα εντυπωσιακό Live Cooking Show με πρωταγωνιστή τον διακεκριμένο σεφ Παύλο Παππά. Κάθε μέρα, ο σεφ δημιουργούσε μοναδικές συνταγές, αξιοποιώντας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της ΠΙΝΔΟΣ, αποκαλύπτοντας πώς η παράδοση και η σύγχρονη γαστρονομία μπορούν να συνυπάρξουν σε κάθε πιάτο.

Το Live Cooking Show δεν ήταν απλώς μια γευστική δοκιμή, αλλά μια βιωματική εμπειρία, όπου το κοινό αλληλεπιδρούσε με τον σεφ, αντλώντας έμπνευση και γνώσεις για τη μαγειρική τέχνη. Σε ένα περιβάλλον γεμάτο αρώματα και δημιουργικότητα, οι επισκέπτες δεν περιορίστηκαν μόνο στη δοκιμή των εκλεκτών γεύσεων, αλλά έγιναν μέρος μιας ζωντανής συζήτησης για τα μυστικά της ελληνικής κουζίνας.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία