
Η εταιρεία προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών, επαγγελματιών του κλάδου και συνεργατών, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στην εγχώρια και διεθνή αγορά τροφίμων.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Καλαμάτα Παπαδημητρίου παρουσίασε στρατηγικά το νέο της προϊόν, την κρέμα βαλσαμικού “Φρούτα του Δάσους”, μια καινοτόμο πρόταση που ενθουσίασε τους επισκέπτες. Το νέο προϊόν συνδυάζει τις φρουτώδεις, γλυκές και ελαφρώς ξινές νότες των φρούτων του δάσους με την υψηλή ποιότητα των βαλσαμικών κρεμών της εταιρείας, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Η συμμετοχή της Καλαμάτα Παπαδημητρίου στη Foodexpo αποτελεί πάντα ένα εξαιρετικό πεδίο συνάντησης με τους συνεργάτες και μια μοναδική ευκαιρία για την παρουσίαση νέων καινοτομιών της εταιρίας.