Το πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Λήμνου, παράγεται εδώ και ενάμιση χρόνο στο συσκευαστήριο του Συνεταιρισμού στον Κορνό, σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες και το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Το προϊόν κυκλοφορεί και στην εγχώρια αγορά.
Περισσότερες πληροφορίες για τη βράβευση και το προϊόν > Αλέξανδρος Παπαχριστοφόρου, Δρ. Μελισσοκομίας, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Μελισσοκόμων (EPBA), υπεύθυνος διαχείρισης και παραγωγής: alpapach@bio.auth.gr