BACK TO
TOP
Brand name

Αρχές 2025 η κατάθεση φακέλου για το ΠΟΠ Θεσσαλικό Βαμβάκι

«Σύντομα» και πιθανώς πριν την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (7 με 14 Σεπτεμβρίου) θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Περιφέρεια Θεσσαλίας αναφορικά με το ΠΟΠ Θεσσαλό Βαμβάκι και το ΠΟΠ Θεσσαλικό Παραδοσιακό Γιαούρτι, σύμφωνα με ανάρτηση του περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

bambaki-1_700x385

702
3

Επίσης, ο περιφερειάρχης εκτιμά πως η σχετική κατάθεση των δύο φακέλων θα γίνει τους πρώτους μήνες του 2025.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας τονίζει πως: «Μετά τα 13 ΠΟΠ ή ΠΓΕ προϊόντα που καταθέσαμε η καταθέτουμε τις επόμενες εβδομάδες , έχουμε δύο ακόμη προϊόντα που ετοιμάζουμε και το οφείλουμε στους Θεσσαλούς . Το ΠΟΠ θεσσαλικό βαμβάκι , για το οποίο θα συνεργαστούμε με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το οποίο σήμα θα συνοδεύει και όλα τα προϊόντα που θα γίνονται από αυτό και το Θεσσαλικό παραδοσιακό γιαούρτι .

Και για τα δύο η περιφέρεια Θεσσαλίας θα δώσει συνέντευξη τύπου πολύ σύντομα . Ίσως πριν την ΔΕΘ. Η κατάθεση θα γίνει τους πρώτους μήνες του 2025».

 

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

27-08-2024 21:38Ellinas

Δηλαδή γιατί όχι Ελληνικό βαμβάκι....? Το θεσσαλικό έχει κάτι έξτρα....? Μπορώ να πω ότι είναι και υποδεέστερο σε μήκος ίνας. Ότι του έρθει του κάθε βλ@κ@ το γράφει και νομίζει ότι και κάτι έκανε. Περιμένει δε να κερδίσει και ψήφους ο καημένος. Με τις κλωτσιές θα τον διώξουν από το υπουργείο. Θα καταθέσει και φάκελο λέει. Γελάω....

Απάντηση

27-08-2024 21:35Ellinas

Δηλαδή γιατί όχι Ελληνικό βαμβάκι....? Το θεσσαλικό έχει κάτι έξτρα....? Μπορώ να πω ότι είναι και υποδεέστερο σε μήκος ίνας. Ότι του έρθει του κάθε βλ@κ@ το γράφει και νομίζει ότι και κάτι έκανε. Περιμένει δε να κερδίσει και ψήφους ο καημένος.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία