BACK TO
TOP

Εταιρικά Νέα

Χωρις-τιτλο-1

Στο Διεθνές Συμπόσιο Πτηνοτροφίας που διοργάνωσε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στις εγκαταστάσεις της, στις 19 και 20 Ιουνίου 2024, με θέμα τις πρόσφατες εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία της εκτροφής πουλερικών, συμμετείχε η Αγγελάκης ΑΕ, ως μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες στον κλάδο.

siris

Tα 10 χρόνια πορείας και ιστορίας της στον ελληνικό ζύθο γιορτάζει φέτος η Siris Craft Brewery, η ζυθοποιία από τις Σέρρες. Η Siris ιδρύθηκε το 2014 από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με μεράκι, έμπνευση και αγάπη για τις ξεχωριστές γεύσεις με στόχο να δημιουργήσουν μια αυθεντική, ελληνική craft μπύρα.

ΑΒ-Βασιλοπουλος-1

Με 14 βραβεία -9 Gold και 5 Silver- διακρίθηκε η ΑΒ Βασιλόπουλος στο θεσμό World Quality Awards 2024, ξεχωρίζοντας για μία ακόμη χρονιά για τη μεγάλη ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει σε όλη τη χώρα. Εξάλλου, δέσμευση της εταιρείας αποτελεί η στήριξη των τοπικών παραγωγών και η προσφορά πλήθους αγαθών από την ελληνική γη στα ράφια της.

7b8d278f-7d7c-4a37-a08d-cf16004b9b96

Η Syngenta Seeds, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της γεωργίας, ανακοίνωσε την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας με την InstaDeep, εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης. Σκοπός είναι να συνδυαστούν οι δυνατότητες έρευνας και ανάπτυξης της Syngenta με την προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης της InstaDeep, προκειμένου να επιταχυνθεί η δημιουργία λύσεων που θα βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά των καλλιεργειών.

MixCollage-18-Jun-2024-11-27-AM-8159

Το σύνολο των Κλινικών του Όμιλου Ιατρικού Αθηνών επιθεώρησε και πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), επισφραγίζοντας τη δέσμευσή του Ομίλου για την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών και διαδικασιών περιβαλλοντικής διαχείρισης. Η απονομή των σχετικών πιστοποιητικών πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

mevgal_3

Οι αρχές της ενσωμάτωσης, της ισότητας και των ίσων ευκαιριών κυριαρχούν στη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας τη βιομηχανίας γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ και αυτό αποδεικνύεται από τη σύνθεση του προσωπικού της αλλά και από τη δομή της εταιρείας οργανογραμματικά.

240614-Press-Release-Akriotou-Microwinery-Vegan-Certification-Image

Μετά από την επιτυχημένη ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών ένταξης, ελέγχου και επιθεώρησης, από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης CERTIFYBIO LTD, το Μικρό–Οινοποιείο Ακριώτου διαθέτει πλέον πιστοποίηση Vegan για όλα τα κρασιά που παράγει, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ ISO 17065/2012 και ISO 23662/2021 και τις σχετικές αποφάσεις και κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αφορούν τόσο γενικά τα τρόφιμα όσο και ειδικά την επισήμανση των vegan προϊόντων.

Μy_beach__Our_planet__1_

Η περιβαλλοντική πρωτοβουλία της Pernod Ricard Hellas “My beach. Our planet”, που πραγματοποιείται για 3η χρονιά σε συνεργασία με την iSea, φέτος ενισχύεται ακόμα περισσότερο καθώς μας προσκαλεί να κάνουμε μία βιώσιμη επιλογή από την παραλία έως… το super market!

epiros-new-package

Η εταιρεία τυροκομικών ΗΠΕΙΡΟΣ, στο πλαίσιο της στρατηγικής βιωσιμότητάς της και της δέσμευσής της για μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, προχώρησε σε αντικατάσταση των συσκευασιών φέτας και λευκών τυριών σε άλμη 400γρ, περιορίζοντας τη χρήση πλαστικού.

ependuontas-sthn-viwsimh-anaptuksh-ouzo-plwmariou_2

Στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης της Ελλάδας, αποτελεί κοινό στόχο όλων μας ατομικά αλλά και συλλογικά, η ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθητοποίησης με σκοπό τη διασφάλιση του μέλλοντος της επόμενης γενιάς.

sokolata-galaktos-me-amugdala

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε από την επιχείρηση SWEETS DISTRIBUTION ROSHEN ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. ότι, σε συνέχεια αυτοελέγχου, έχει προβεί σε ανάκληση σοκολάτας γάλακτος με ολόκληρα αμύγδαλα, γιατί μετά από ανάλυση βρέθηκε το αλλεργιογόνο συστατικό «αραχίδα/αράπικο φιστίκι» χωρίς αυτό να αναγράφεται στα συστατικά ή την προληπτική επισήμανση στην ελληνική γλώσσα.

Malamatina-winery-sos-paidia

Η Μαλαματίνα και ο Όμιλος Mantis, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία της Βορείου Ελλάδας, στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS, και ενισχύουν τη λειτουργία του Κέντρου Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης στη Θεσσαλονίκη και του Κέντρου Ημέρας ΑμεΑ, στην Αλεξανδρούπολη.

DJI_0325_2

Η ΣΕΚΑΠ, το εργοστάσιο της JTI στην Ξάνθη, πραγματοποιεί ένα σημαντικό βήμα προς την παραγωγική αριστεία καθώς εισέρχεται σε μια νέα εποχή με την εφαρμογή του Ολοκληρωμένου Συστήματος Εργασίας ( Integrated Work System - IWS), ένα λειτουργικό μοντέλο που αποσκοπεί στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής.

sy-health-safety-24-1080x1080-1

Η Syngenta Hellas βραβεύτηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024, στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum Athens, με το Ασημένιο Βραβείο στην ενότητα «Δραστηριότητες Υγείας & Ευεξίας» και ειδικότερα στην κατηγορία «Πνευματική Υγεία», στην τελετή βράβευσης των νικητών Health & Safety Awards 2024, των μοναδικών βραβείων στην Ελλάδα αναφορικά με τα θέματα της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία.

dodoni_ergostasio__

Η ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει να επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στην παραγωγή προιόντων ανώτερης ποιότητας και γεύσης, αποσπώντας για ακόμη μια χρονιά τέσσερις σημαντικές διακρίσεις στα διεθνή βραβεία Superior Taste Awards 2024. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, μια ανεξάρτητη οργάνωση που αξιολογεί και πιστοποιεί τη γεύση και την ποιότητα των τροφίμων.

pagwta_dwdwnh

Στην ιδιοκτησία της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗ περνάει η εταιρεία ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ, καθώς ολοκληρώθηκε, ύστερα από δύο έτη, η εξαγορά των χρεών της προς τις τράπεζες, συνολικού τιμήματος περίπου 40 εκατ. €. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η αγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας από αλλοδαπή εταιρεία με έδρα την Κύπρο. Η αγορά αποτελεί το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας σειράς διαπραγματεύσεων, με πέντε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που είχαν αναλάβει τη διαχείριση της ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ.

hellagro-site

Η HELLAGRO Α.Ε., πιστή στις τεχνολογικές εξελίξεις, ανακοινώνει το λανσάρισμα του νέου της ιστότοπου, σχεδιασμένου να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και άριστη εμπειρία χρήστη, πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των συνεργατών της.

pindos-superior-taste-awards

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων, ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, έλαμψε στα φετινά Διεθνή Βραβεία Superior Taste Awards 2024 λαμβάνοντας σπουδαίες διακρίσεις. Συγκεκριμένα, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής και η μαριναρισμένη τηγανιά κοτόπουλου κατάφεραν να ξεχωρίσουν λαμβάνοντας 3 αστέρια ποιότητας από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (iTQi).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία