BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Εδώ και 25 χρόνια κρατάει η συνεργασία Αγγελάκης και KFC

Μια από τις μακροβιότερες συνεργασίες της γιορτάζει φέτος η Αγγελάκης ΑΕ, καθώς εδώ και 25 χρόνια προμηθεύει καθημερινά τα καταστήματα KFC με τα φρέσκα ελληνικά κοτόπουλα Αγγελάκης.

Γιωργος_Τανες_Food_Plus_-_Θανος_Αγγελακης

50
0

Η Αγγελάκης, ανταποκρινόμενη στα υψηλά στάνταρ, τις αυστηρές προδιαγραφές και προϋποθέσεις του παγκόσμιου brand KFC, εφαρμόζει συνεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και υιοθετεί πλήρως τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές ποιότητας για τα προϊόντα της, απαντώντας σε 4 βασικούς πυλώνες: στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων, την ευζωία των πουλερικών και τη βιώσιμη λειτουργία και ανάπτυξη.

Με αφορμή την επέτειο της συνεργασίας, ο κ. Γιώργος Τάνες, Διευθύνων Σύμβουλος της Food Plus AEBE, της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα ανάπτυξης του σήματος της αλυσίδας εστιατορίων KFC στην Ελλάδα, απένειμε, σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα, τιμητική πλακέτα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αγγελάκης ΑΕ, κ. Θάνο Αγγελάκη.

«Η συνεργασία μας μετρά ¼ του αιώνα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια κοινής επιχειρηματικής πορείας έχουμε διαχειριστεί τα δύσκολα, τις κρίσεις, την πανδημία,  και έχουμε εξελιχθεί μαζί δυναμικά - πάντα με όραμα, σεβασμό και υπευθυνότητα. Στα δικά μου μάτια, η Food Plus AEBE εκπροσωπεί όλες εκείνες τις αξίες που θα έπρεπε να πρεσβεύουν όλες οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Είμαστε πραγματικά περήφανοι γι’ αυτή την σπουδαία συνεργασία και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και στο μέλλον με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και την εγγύηση της ποιότητας Αγγελάκης.» σημείωσε ο κ. Θάνος Αγγελάκης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία