BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Ευφάνταστες συνταγές Ήλιος στην ιστοσελίδα www.kritharoto.gr

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ παρουσιάζει την ολοκαίνουρια ιστοσελίδα www.kritharoto.gr με συνταγές από τη Ντίνα Νικολάου και προσκαλεί το κοινό σε ένα δημιουργικό ταξίδι παρασκευής συνταγών, έχοντας ως βάση το αγαπημένο ζυμαρικό κριθαράκι.

Helios_DT_Kritharoto

24
0

Η ΗΛΙΟΣ θέλοντας να συνδέσει απόλυτα το όνομά της με το καθιερωμένο ζυμαρικό της ελληνικής γαστρονομίας “κριθαράκι”, παρουσιάζει στη νέα της ιστοσελίδα την ποικιλία των 8 διαφορετικών κωδικών που διαθέτει, μέσα από εμπνευσμένες συνταγές της διακεκριμένης σεφ Ντίνας Νικολάου. Στόχος της ΗΛΙΟΣ με τη νέα ιστοσελίδα, είναι η ανάδειξη του ξεχωριστού ζυμαρικού στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μεταξύ των κλασικών επιλογών σε κριθαράκι ΗΛΙΟΣ συγκαταλέγονται το Κριθαράκι Μέτριο, το Κριθαράκι Χονδρό καθώς και η Χρυσή Μανέστρα. Στις πιο ‘’ιδιαίτερες’’ επιλογές βρίσκουμε το Βιολογικό Κριθαράκι, το Κριθαράκι Ολικής Άλεσης, το Βιολογικό Κριθαράκι Ζείδωρος Γης Ολικής Άλεσης με δίκοκκο σιτάρι, το  Κριθαράκι Λαχανικών ΗΛΙΟΣ και το Κριθαράκι Χωρίς Γλουτένη.

Το λανσάρισμα της νέας ιστοσελίδας, είναι αποτέλεσμα της συνέργιας της ΗΛΙΟΣ με τη σεφ Ντίνα Νικολάου, πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας και στενή συνεργάτιδα της εταιρίας. Με την πληθώρα επιλογών σε συνταγές που θα παρουσιάζονται κάθε μήνα από τα social media της σεφ, της ΗΛΙΟΣ και φυσικά από το kritharoto.gr, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει ιδιαίτερες τεχνικές παρασκευής κριθαρότο αλλά και πολλές διαφορετικές  συνταγές για κριθαράκι στο φούρνο.

"Η Μαγεία του Κριθαρότο" , η νέα ιστοσελίδα της ΗΛΙΟΣ, αναμένεται να αποτελέσει έμπνευση για τους απανταχού επιδόξους δημιουργούς και να προσφέρει μια νέα διάσταση γεύσεων σε κάθε κουζίνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας ως βάση τα μοναδικά κριθαράκια ΗΛΙΟΣ και την εγγύηση της εμπειρίας της σεφ Ντίνας Νικολάου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία