BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Ξεχώρισε με τρία αστέρια ποιότητας ο ΑΠΣΙ Πίνδος στα Superior Taste Awards

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων, ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, έλαμψε στα φετινά Διεθνή Βραβεία Superior Taste Awards 2024 λαμβάνοντας σπουδαίες διακρίσεις. Συγκεκριμένα, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής και η μαριναρισμένη τηγανιά κοτόπουλου κατάφεραν να ξεχωρίσουν λαμβάνοντας 3 αστέρια ποιότητας από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (iTQi).

pindos-superior-taste-awards

15
0

Το «Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής» ΠΙΝΔΟΣ διακρίνεται για την αυθεντικότητά του, καθώς η εκτροφή του στον ορεινό όγκο της Πίνδου γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο για περισσότερο από δύο μήνες, ενώ τρέφεται αποκλειστικά με 100% φυτικές τροφές, που πιστοποιούνται από τον AGROCERT, εκ των οποίων το 65% είναι καλαμπόκι, προσδίδοντάς του το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα. Επιπλέον, η διαδικασία παραγωγής υπόκειται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο, ενώ τα πρότυπα ευζωίας που εφαρμόζονται διασφαλίζουν την υγεία και την ευεξία των πτηνών. Το αποτέλεσμα είναι ένα κοτόπουλο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, υψηλής διατροφικής αξίας και υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεϊνη βιολογικής αξίας, κατάλληλο για μια ισορροπημένη διατροφή και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόσφατα ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ έλαβε Εθνικό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για τα κοτόπουλα Ελεύθερης Βοσκής, αναπτύσσοντας ένα καινοτόμο σύστημα που ελέγχει την αυθεντικότητα της μεθόδου εκτροφής τους.

Η μαριναρισμένη τηγανιά κοτόπουλου ΠΙΝΔΟΣ είναι μία από τις 4 γευστικές μαριναρισμένες προτάσεις της νέας σειράς «Chicken Gourmet». Τα «Chicken Gourmet» είναι ιδιαίτερες κοπές κοτόπουλου, μαριναρισμένες με βότανα και μπαχαρικά της Ηπείρου και με μοναδική γεύση που προσδίδουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία κοτόπουλου. Πρόκειται για προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη και αποτελούν ιδανική επιλογή για ένα καθημερινό γεύμα. Χάρη στο ειδικό ανακυκλώσιμο χάρτινο δισκάκι στο οποίο συσκευάζονται, διατηρείται η φρεσκάδα και η νοστιμιά τους για περισσότερες ημέρες, ενώ δεν απαιτούν καμμία προετοιμασία, μιας και τοποθετούνται απευθείας με τη συσκευασία αυτή για ψήσιμο στο φούρνο!

Η διάκριση σε έναν τόσο σημαντικό διεθνή διαγωνισμό ποιότητας και γεύσης, όπου η κριτική επιτροπή περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους σεφ και σομελιέ παγκοσμίως, επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την αδιάλειπτη 66χρονη πορεία του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ. Με αφοσίωση στη διατήρηση της ελληνικής γευστικής παράδοσης στο κοτόπουλο, ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ συνεχίζει να προσφέρει εκλεκτές γευστικές δημιουργίες που διακρίνονται για την απαράμιλλη ποιότητα και την εξαιρετική τους γεύση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία