BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Καθάρισε παραλίες από το… super market επιλέγοντας προϊόντα της Pernod Ricard Hellas

Η περιβαλλοντική πρωτοβουλία της Pernod Ricard Hellas “My beach. Our planet”, που πραγματοποιείται για 3η χρονιά σε συνεργασία με την iSea, φέτος ενισχύεται ακόμα περισσότερο καθώς μας προσκαλεί να κάνουμε μία βιώσιμη επιλογή από την παραλία έως… το super market!

Μy_beach__Our_planet__1_

21
0

Φέτος για πρώτη φορά, πέρα από την εθελοντική συμμετοχή μας στους καθαρισμούς παραλιών που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, μπορούμε να βοηθήσουμε κι από το… super market.  Συγκεκριμένα, από τις 6 έως τις 18 Ιουνίου, με κάθε αγορά προϊόντος Beefeater, Absolut, Havana Club & Havana Club Especial σε επιλεγμένα super markets, συμβάλλουμε στον καθαρισμό 2,5 τ.μ. παραλίας από την περιβαλλοντική οργάνωση iSea, με τη στήριξη της Pernod Ricard Hellas.

Η περιβαλλοντική δράση “My Beach. Our Planet” έχει ήδη προχωρήσει στον καθαρισμό 6 παραλιών που πλήττονται από τη ρύπανση στην Αττική, στον Βόλο και στην Καλαμάτα, με την συμμετοχή περισσότερων από 250 εθελοντών, και ολοκληρώνει το ταξίδι της για φέτος στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Μαζί κάνουμε την αλλαγή για τον πλανήτη μας, συμμετέχοντας στην περιβαλλοντική πρωτοβουλία “My Beach. Our Planet”

Για τη δική σου παραλία, για τον δικό μας πλανήτη!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video της δράσης εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία