BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Τιμητική Διάκριση του «Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής» στο 25ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων

Το «Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής» ΠΙΝΔΟΣ απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Λανσαρίσματος στην κατηγορία του για το 2024. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 25ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review, αλλά και των οργανισμών ΕΒΕΑ και ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο ATHENAEUM GRAND HOTEL στην Καλλιθέα, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024.

2024_07_04_DT_PINDOS_25o_Synedrio

9
0

Το «Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής» ΠΙΝΔΟΣ, το οποίο διακρίθηκε και στα Superior Taste Awards 2024, ξεχωρίζει για την αυθεντικότητά του. Εκτρέφεται στον ορεινό όγκο της Πίνδου με τον παραδοσιακό τρόπο εκτροφής για πάνω από δύο μήνες και τρέφεται αποκλειστικά με 100% φυτικές τροφές, πιστοποιημένες από τον AGROCERT. Οι τροφές αυτές αποτελούνται κατά 65% από καλαμπόκι, το οποίο προσδίδει στο κοτόπουλο το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα. Η διαδικασία παραγωγής υπόκειται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο, διασφαλίζοντας την υγεία και την ευεξία των πτηνών μέσω εφαρμογής προτύπων ευζωίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα κοτόπουλο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη βιολογικής αξίας, ιδανικό για μια ισορροπημένη διατροφή και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα η ΠΙΝΔΟΣ έλαβε Εθνικό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για τα κοτόπουλα Ελεύθερης Βοσκής, χάρη στην ανάπτυξη ενός καινοτόμου συστήματος που ελέγχει την αυθεντικότητα της μεθόδου εκτροφής τους.

Το βραβείο παρέλαβε η κα. Ελευθερία Μασούρα, Head of Marketing & Communications ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, η οποία δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη βράβευση του κοτόπουλου ελεύθερης βοσκής, το οποίο πάνω από 20 χρόνια κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και κατέχει την πρώτη θέση στο τραπέζι αλλά και στην καρδιά των καταναλωτών. Με τη νέα αυτή συσκευασία υψηλής προστασίας του προϊόντος και ταυτόχρονα 100% ανακυκλώσιμης, η ΠΙΝΔΟΣ αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωσή της στις βασικές της αρχές, τον σεβασμό στους καταναλωτές της και ταυτόχρονα, το σεβασμό της στο περιβάλλον, με κύριο στόχο της τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος καθημερινά. Η διάκριση λοιπόν αυτή έρχεται ως μία επιπλέον αναγνώριση των αξιών της ΠΙΝΔΟΣ για περισσότερα από 66 χρόνια, έχοντας ως βάση να προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας στους καταναλωτές. Επιβραβεύσεις σαν και αυτή, αποτελούν κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να εξελισσόμαστε, με βασικό άξονα τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Η ΠΙΝΔΟΣ θα συνεχίσει να καινοτομεί και να προσφέρει προϊόντα που συνδυάζουν την άριστη ποιότητα με τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, συμβάλλοντας στη βελτίωση της διατροφής και της υγείας τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία