BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Tέσσερις νέες γευστικές προτάσεις εύκολα και γρήγορα από την Μπάρμπα Στάθης

Τέσσερις νέες προτάσεις από τον Μπάρμπα Στάθη ήρθαν για να δώσουν ξεχωριστή γεύση στο καθημερινό μας τραπέζι εύκολα, γρήγορα και κυρίως νόστιμα.

BARBA_STATHIS__1__2

11
0

Δίχρωμες γλυκοπατάτες: Με καταγωγή από τη Νάξο, ξεχωρίζουν για την εκπληκτική γεύση τους και την τραγανή υφή τους! Κομμένες και καθαρισμένες, πανέτοιμες για τσιμπολόγημα ή συνοδευτικό για όσους αναζητούν σπέσιαλ γεύσεις!

Πατάτες country: H φλούδα που ψήνεται μαζί με την πατάτα σε συνδυασμό με τα μπαχαρικά και τα βότανα που χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη συνταγή απογειώνουν κάθε πιάτο! Στον φούρνο ή το air fryer έτοιμες γρήγορα και εύκολα, μέχρι να πεις… «πατατοαπόλαυση»!

360ο Plant Based Meal - Φυτικός γύρος με πατάτες: Η αυθεντική γεύση του ελληνικού γύρου στην πιο σύγχρονη και φυτική εκδοχή της! Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη αρακά, το πλήρες γεύμα που περιλαμβάνει plant based γύρο με πατάτες θα γίνει η νέα αγαπημένη σου επιλογή κάθε φορά που αναζητάς πλούσια γεύση αλλά και κάτι διαφορετικό!

«Επιλέγουμε» κους κους με λαχανικά: για το πιο γρήγορο, πεντανόστιμο και θρεπτικό πιάτο! Κους κους, θρεπτικά λαχανικά και σε 5 λεπτά στα μικροκυματα ή σε αντικολλητικό σκεύος, μία έκρηξη γεύσης και θρεπτικότητας είναι στο πιάτο σου!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία