BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η βιώσιμη ανάπτυξη στις νέες διακρίσεις Μπάρμπα Στάθης

Για την προσήλωσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και την εταιρική υπευθυνότητα βραβεύθηκε για μία ακόμη φορά η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ με δύο διακρίσεις στα Hellenic Responsible Business Awards 2024.

Barba_Stathis_5

30
0

Η εταιρεία απέσπασε χρυσό βραβείο για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Δημοτικών Σχολείων «Κάνε ένα βήμα για την Υγιεινή διατροφή» και ασημένιο βραβείο για την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2022, στην οποία παρουσίασε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της σχετικά με την κοινωνία, τη χρηστή διακυβέρνηση και το περιβάλλον.

 Ειδικότερα, η ηγέτιδα εταιρεία λαχανικών βραβεύθηκε για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Δημοτικών Σχολείων «Κάνε ένα βήμα για την Υγιεινή διατροφή», το οποίο υλοποιείται από το σχολικό έτος 2021-2022 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, έχοντας υποδεχθεί μέχρι σήμερα περισσότερους από 6.000 μαθητές από την Κεντρική Μακεδονία. Με στόχο την ενημέρωση των παιδιών γύρω από την ισορροπημένη διατροφή και τη σπατάλη τροφίμων, η εταιρεία συμβάλλει στην καλλιέργεια υγιεινών συνηθειών και στη διάδοση της διατροφικής αξίας των λαχανικών, μέσα από ένα πρόγραμμα βιωματικών παιχνιδιών και διαδραστικών δραστηριοτήτων, το οποίο λαμβάνει διαρκώς εγκωμιαστικά σχόλια και ποσοστό ικανοποίησης μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών 100%!

Παράλληλα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ τιμήθηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας» για τη δημοσιευμένη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2022, η οποία αποτυπώνει τις επιδόσεις και τις πρωτοβουλίες της εταιρείας ως προς τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός της, το πλάνο δράσεων και τη συνεισφορά της για την ενίσχυση του κοινωνικού συνόλου, καθώς και το πλαίσιο λειτουργίας σχετικά με τους δείκτες χρηστής διακυβέρνησης. Η εταιρεία, μέσα από τη συγκεκριμένη έκθεση, κοινοποιεί την ESG στρατηγική της, καθώς και τους στόχους στους οποίους έχει δεσμευτεί, ενισχύοντας τη διαφάνεια και υπογραμμίζοντας την υπεύθυνη στάση της, λειτουργώντας με προτεραιότητα και με σεβασμό προς το περιβάλλον, τους εργαζομένους της και την κοινωνία.

Η κ. Κατερίνα Μακρίδου-Ωραιοπούλου, ESG & Corporate Communication Director της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, δήλωσε: «Η διπλή βράβευση στα Hellenic Responsible Business Awards 2024 επισφραγίζει το δίπτυχο της λειτουργίας μας:  τη δέσμευσή μας στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό. Με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στο μέλλον, αλλά και στο κρίσιμο παρόν, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με συνέπεια τις προσπάθειές μας και το όραμά μας να προσφέρουμε όχι μόνο ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα, αλλά και έργα που «μας κάνουν καλό»!»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία