BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η Mediterra νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η εταιρία Mediterra, το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, είναι ακόμα ένα ελληνικό superfood που εντάσσεται στην «κοινότητα». Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά τον Κρόκο Κοζάνης και το Trikalinos Αυγοτάραχο, τα προϊόντα της Mediterra_mastihashop (ΠΟΠ προϊόντα και μη) έρχονται να ενισχύσουν το σύνολο των καινοτόμων ελληνικών προϊόντων.

work-mastiha-shop-etairiki-a

9
0

Η εταιρεία, ιδρυμένη το 2002 στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, έχει αφοσιωθεί στην προώθηση της μαστίχας Χίου και στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων, καθώς και στην ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης. Η πλέον προβεβλημένη δραστηριότητά της είναι το δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης mastihashop με παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ως θυγατρική της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου (ΕΜΧ), διαχειρίζεται όλες τις μάρκες τελικών προϊόντων μαστίχας, είτε αυτά παράγονται από την ίδια είτε από άλλα συνδεδεμένα νομικά πρόσωπα. Με πηγή έμπνευσης την πολυχρηστικότητά της, τη φαρμακευτική της διάσταση καθώς και τη μακραίωνη παράδοση στη διατροφική κουλτούρα των λαών της Ανατολικής Μεσογείου εντάχθηκαν στην παραγωγή νέες και παλιές ιδέες: τσίκλες, σνακ, μαρμελάδες, ροφήματα, ποτά, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα στοματικής υγιεινής και άλλα προϊόντα μαστίχας που συνθέτουν το πολύχρωμο και πολυπολιτισμικό καλάθι των mastihashop. Τα προϊόντα εντάσσονται στις μάρκες: mastihashop (delicatessen, δερμοκαλλυντικά), ART OF NATURE (παραφαρμακευτικά), ΕΛΜΑ (τσίκλες & σνακ), CULTURA MEDITERRA (προϊόντα σκόνης), ENOSIS & KENTOS (λικέρ).

Έχοντας αποσπάσει πολλές διακρίσεις μέσα στα χρόνια, το νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποδεικνύει τη δέσμευσή του στην καινοτομία, την αειφορία και την ανάπτυξη του φυσικού προϊόντος της μαστίχας Χίου.

Η ένταξη της Mediterra_mastihashop στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελεί απόδειξη ότι η εταιρεία αγκαλιάζει τις αξίες της εξωστρέφειας και της προώθησης ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων, με στόχο την ενίσχυση της αμιγώς Ελληνικής επιχειρηματικότητας εντός και εκτός συνόρων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία