BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Νέα συνεργασία Syngenta και Ginkgo Bioworks επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων βιολογικών λύσεων στη γεωργία

Στις 16 Ιουλίου, η Syngenta Crop Protection και η Ginkgo Bioworks ανακοίνωσαν μια σημαντική συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη και την επιτάχυνση της κυκλοφορίας καινοτόμων βιολογικών λύσεων για τη γεωργία. Οι δύο εταιρείες, που έχουν ήδη συνεργαστεί επιτυχώς σε άλλα επιστημονικά πεδία, επεκτείνουν τη συνεργασία τους και προχωρούν προς την ανάπτυξη νέων βιολογικών προϊόντων.

Ginkgo_Bioworks__Syngenta_collaborates_with_Ginkgo_Bioworks_to_enable_faster_launch_of_innovative_bi

9
0

Η Syngenta θα επωφεληθεί από τις ειδικές δυνατότητες των αγροτικών βιολογικών προϊόντων (Ag Biologicals) της Ginkgo για να βελτιστοποιήσει την παραγωγή ενός δευτερογενούς μεταβολίτη, ο οποίος έχει προσδιοριστεί ως πρωτοποριακή βιολογική λύση. Η επιτυχής και οικονομικά αποδοτική μεγάλης κλίμακας παραγωγή αυτού του μεταβολίτη θα επιταχύνει σημαντικά την εισαγωγή της Syngenta στην αγορά με την τελευταία της βιολογική λύση.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων, η Ginkgo θα χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της στα αγροτικά βιολογικά για να αναπτύξει ένα μικροβιακό στέλεχος που θα είναι ικανό να εκπληρώσει τις απαιτήσεις παραγωγικότητας της Syngenta. Η Ginkgo θα αξιοποιήσει προηγμένες τεχνικές μηχανικής στρατηγικής και βιολογικής διάγνωσης για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του στελέχους, ενώ θα αναπτύσσει επίσης νέες γνώσεις από πολλαπλές και σύνθετες πηγές δεδομένων.

«Τα βιολογικά γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά για την κάλυψη της ανάγκης για αποδοτικές και βιώσιμες γεωργικές λύσεις παγκοσμίως. Στη Syngenta, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους αγρότες περισσότερες συμπληρωματικές επιλογές προϊόντων και τεχνολογίας που προωθούν βιώσιμες τις γεωργικές πρακτικές», δήλωσε η Camilla Corsi, Παγκόσμια Επικεφαλής Έρευνας της Syngenta Crop Protection. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Ginkgo και είμαστε βέβαιοι ότι οι διακριτές ικανότητές της θα μας επιτρέψουν να επιτύχουμε τους στόχους παραγωγικότητας για το στοχευμένο μόριο μας, επιταχύνοντας τον χρόνο εισόδου μας στην αγορά».

Η Magalie Guilhabert, επικεφαλής της Ag Biologicals στη Ginkgo Bioworks, δήλωσε: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη σχέση μας με τη Syngenta. Έχουμε αναπτύξει μια επιτυχημένη συνεργασία από τη δουλειά μας μαζί για τα χαρακτηριστικά των φυτών και τώρα ανυπομονούμε να κάνουμε το ίδιο με τα αγροτικά βιολογικά προϊόντα. Η Ginkgo είναι περήφανη που προσφέρει τα εξαιρετικά μέσα και την εμπειρία της για να αντιμετωπίσει μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις των πελατών μας. Θα εργαστούμε για να επιτύχουμε επίπεδα παραγωγικότητας που θα διασφαλίσουν τη εμπορική βιωσιμότητα για την καινοτόμο κυκλοφορία βιολογικών προϊόντων της Syngenta».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία