BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Στους πρωταγωνιστές της ελληνική οικονομίας η Αγγελάκης ΑΕ

Με την σπουδαία διάκριση Greek Business Champions τιμήθηκε η Αγγελάκης ΑΕ, μια από τις πιο δυναμικές εταιρείες στον κλάδο της πτηνοτροφίας, κατά την τελετή απονομής των βραβείων τoυ θεσμού Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024, στο Golf Prive Γλυφάδας.

Θ__Αγγελακης2

9
0

Στην κατηγορία Greek Business Champions επιβραβεύονται επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονη  ετήσια αύξηση μεγαλύτερη του 10% τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων. Η εταιρεία Αγγελάκης, το 2022 επέδειξε εξαιρετικές επιδόσεις καθώς κατέγραψε κύκλο εργασιών 38.762.078 ευρώ και καθαρά κέρδη προ φόρων 1.499.306 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 38% στον κύκλο εργασιών σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Θάνος Αγγελάκης, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδεχόμαστε αυτή τη σημαντική διάκριση που αναγνωρίζει την προσήλωση της ομάδας μας στη συνεχόμενη ανάπτυξη και εξέλιξη, ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας την Ελληνική οικονομία. Το γεγονός ότι για δεύτερη χρονιά βρισκόμαστε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του ελληνικού επιχειρείν, μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε δυναμικά και δημιουργικά το όραμα των ιδρυτών της εταιρείας μας, έχοντας πάντα ως πρώτη προτεραιότητα τους καταναλωτές μας, τους συνεργάτες μας, το περιβάλλον, την ευζωία των πουλερικών που εκτρέφουμε και την ασφάλεια των προϊόντων μας. Και βέβαια δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φτάσουμε μέχρι εδώ χωρίς τους ανθρώπους μας, με τους οποίους μοιραζόμαστε τον ίδιο σκοπό. Η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας και των ισχυρών δεσμών που δημιουργούμε μαζί. Θα ήθελα, λοιπόν, με αφορμή αυτή τη νέα διάκριση, να ευχαριστήσω, ξεχωριστά, για άλλη μια φορά, κάθε ένα μέλος της εταιρικής οικογένειας της Αγγελάκης.».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία